Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elnyomni az...

Hogyan tudom elnyomni az iszonyúan keserű ízt?

Figyelt kérdés
Teát kell innom keserűfűből, most hígítottam a duplájára, tettem bele két evőkanál cukrot és egyszerűen nem lett kevésbé keserű, hányingerem van mikor iszom. SZerintetek , ha megint a duplájára hígítom , akkor végre veszít a keserűségéből? Akkor kb másfél liter lesz.
2013. nov. 23. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Miközben iszod, tartsd vissza a lélegzeted.
2013. nov. 23. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Visszatartom meg befogom az orromat, de egyszerűen az első korty, amikor elkezdem nyelni, kegyetlen. ÉS ráadásul most, hogy felhígítottam sokkal többet kell meginnom, akkora idióta vagyok
2013. nov. 23. 21:03
 3/6 Phoney ***** válasza:
Amit a cukor nem nyom el, azt semmise fogja, hiába trükközöl. Megszokod vagy nem iszod. Pl. fehér üröm vagy ezerjófű esetén. A hígítástól csak tovább szendvedsz.
2013. nov. 23. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ha natúr megiszom azt a két decit , akkor szerintem tényleg hánytam volna, mert megpróáltam a levelet lenyelni simán, de nem ment. Na mindegy, már csak 4 deci van hátra, köszönöm a válaszokat
2013. nov. 23. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Már csak 2 deci. Ezúton üzenem bárkinek aki Calea Zacatechichit akar fogyasztani, hogy tekerje be szépen, és esze ágában ne legyen teában fogyasztani
2013. nov. 23. 22:18
 6/6 anonim válasza:

Sóval lehet. Nem tanultad kémiából ?

A só semlegesíti a keserűséget. Kávénál is működik.

nov. 23. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!