Ha nem szeretem az erős, keserű kávét, mit ajánlotok inni Starbucksban?
Ma voltam először Starbucksban és nem igazán ismerem még az italok neveit így egy nagyon keserű Espressot kértem :D
Osztálytársaim kb. hetente egyszer mennek oda, gondoltam én is megyek, mert jókat dumálunk, meg a kávét is szeretem, csak nem tudtam mit h hívnak ezért egy keserű Espressot kértem:D Milyen italt vegyek, ami nem keserű, sőt inkább édes? Mit ajánlotok? És leínrok légyszi az árát is? Köszi, majd megy a zöld kéz ;)
Hát ez aranyos :D De ha nem szereted a keserűt, akkor miért kértél direkt keserű espressot?:D
Egyébként nem vagyok tisztában vele a starbucksban pontosan mik vannak, de a latték, macchiatók, mocchák, cappuccinók mindenhol édesek, többféle öntettel kérhetőek :) Ha van melange, az is finom édes általában.
Ami nem olyan sötét az mind "agyontejezett" tehát nem keserű...
Ha szereted a jegeskávét is akkor javaslom a Jeges Caffé Latte-t:)
Jah és egy tipp, amihez választható mittomén karamell, csoki stb. öntet, az mind édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!