Miért ihatatlanul keserű a kotyogós kávém?
Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 08:42
1/3 anonim válasza:
- Ha a kávéfőzőt most vetted, és előtte nem forraltál át rajta minimum egy adag kávét beavatásként, akkor annak mindenfajta íze van, csak igazi kávé íze nincs. (Van aki az új kávéfőzőt tiszta vízzel "avatja" fel, hogy a belseje bejáratódjon, és a fém-ízt elvegye!)
- A kávé természeténél fogva keserű, ha cukor nélkül iszod!
3/3 anonim válasza:
Így van, a cukor vagy édesítő hiányozhat belőle, vagy az is lehet probléma, ha esetleg utólag melegítetted fel, és nem frissen van főzve, akkor nekem is ihatatlan, és inkább fözök másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!