Sikerülhet ez az élesztő nélküli pizza?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki?2020. ápr. 12. 21:36
2/10 anonim válasza:
Már nem emlékszem melyik élesztő nélkülit próbáltam, de nem volt rossz. Kicsit kemény volt a tészta ezért érdemesebb közepesre nyújtani és nem pedig vékonyra. Én nagyon vékonyra nyújtottam.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm - 1 ek sütőpor nem sok 35dkg liszthez? van olyan recept, hogy fele sütőp. és fele szódabik. az jobb?
2020. ápr. 12. 21:55
4/10 A kérdező kommentje:
Kaptam élesztőport. Köszönöm a válaszokat.
2020. ápr. 26. 09:54
5/10 mustafa33 válasza:
A pizzába élesztő is kell? Akkor miért olyan "vakaró"? Ha annakidején nagyanyáinknak ilyenre sikerült volna a kenyérlángos, a malacnak dobják.
6/10 anonim válasza:
mustafa33, mint ahogyan ha egy olasz nagyinak kenyérlángosra sikerül a pizzája, szintén a malacoknak dobja...
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Van, aki a vastagabb tésztájú pizzát szereti- ez az amerikai? van aki a vékonyat, talán ez az olasz? Nálunk inkább az élesztős jött be.
2020. ápr. 30. 18:32
8/10 mustafa33 válasza:
Oké, de az az élesztős biztos, hogy pizza? Vagy csak annak nevezi valaki? Kérdezem, mert nem ismerem az eredeti olasz receptet.
9/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, minek nevezzük - tegnap megcsináltam... erősen emlékeztetett egy melegszendvicsre a dolog, de jó volt, bejött a fogyasztóknak
2020. máj. 3. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!