Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megérné beruházni egy WOK-ra?...

Megérné beruházni egy WOK-ra? Miket lehet abban készíteni? Kihasználható?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Most az a 3-4 ezer forint nem a világ.

Nagyon jó, mi sokmindent készítünk benne:

-párolt zöldséget, rántott húst, rántottát, spagettit, egyéb tésztaínyencségeket, stb stb

Azért jó mert ha akarod csak magadnak is főzhetsz benne, ha viszont több személyre kell akkor is belefér, akár 4-5 embernek való kajaadagot is csinálhatsz benne.

2010. júl. 22. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintemis, olyan finom párolt zöldséget lehet benne csinálni.. :)
2010. júl. 22. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mert bár ugyanazokat az ételeket sima serpenyőben is elkészítheted, de WOK-ban sokkal jobban összeérnek az ízek.
2010. júl. 22. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán használom.

Ha villanytűzhelyed van, ahhoz meg nem is jó.

2010. júl. 22. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én névnapomra kaptam Tefalosat, nagyon szeretem. Szószos kajákat, gyrost, brassóit, ezek a kedvenceink, nagyon finomak benne:)
2010. júl. 23. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon megeri, de ez attol is fugg, hogy te milyen eteleket keszitesz otthon.

Csak akkor vedd meg, ha hasznalni is fogod, ilyen egyszeru.

En gyakran hasznalom, nem is tudom elkepzelni, hogy a szojaszoszos eteleket mi masban tudnam elkesziteni. A zoldsegek, piritott teszta isteni benne.

De, ha te csak hebe-hoba hasznalnad, akkor ajanlom neked az IKEA-s learazast, en tavaly karacsony korul vettem ott, 1000 ft-ert. Nem a legnagyobb(olyan kozepes meret) es nem is a legszuperebb, de kezdesnek tokeletes es ha bevalik majd veszel egy komolyabbat.

ilyet vettem:

[link]

Jo fozest elore is, ha ugy dontessz, belevagsz.(:

Receptek:

[link]

2010. júl. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!