Omlettbe melyik alternatív lisztet? Vagy liszt helyettesítőt?
Nagyon szeretem az omlettet, tojáshoz búzalisztet, vagy akár zsemlemorzsát szórok ilyen esetben.
Szeretném reformizálni. Múltkor búzakorpát tettem bele, abból csak 170 kalória 100 gramm, és nagyon finom volt.
Milyen alternatív lisztet próbáljak még ki, ha a diétához helyes szénhidrát bevitel a legfontosabb számomra?
Teljes kiőrlésű búzaliszt? Zabliszt? Zabpehelyliszt? Kókuszliszt? stb. stb.
Nagyon könnyen hízok a szénhidrátoktól, ezen szeretnék segíteni.
#8: A kettő közti különbség az elkészítés módja, illetve az igazi omlettbe kell egy kis tejszín, vagy tej. Ennyi.
A lisztet már a magyar ember rakta bele, aki spórol a tojással. Akkor is ha van, mert nem pazarol, ha még nincs, akkor főleg.
Így került bele egyes helyeken egy kanál liszt, és kicsivel több tej, hogy "szaporítsa".
Próbálj ki többfélét, igen egyéni, kinek melyik ízvilág jön be.
De gyakorlatilag minden gabonából készült lisztben közel ugyanannyi a CH, ilyen szempontból majdnem mindegy. Esetleg a lassú CH-k kedvezöbbek, de nem hiszem, hogy ahol a liszt csak ízesítö, lényeges a fajtája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!