Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért vannak oda a tinik az...

Miért vannak oda a tinik az energiaitalokért? Mi ez az energiaital mánia? Divatból isszák?

Figyelt kérdés
Én nem éreztem semmi élénkítő hatását, az íze se valami hűde. Kóstoltam már többfélét, de egyiktől sem estem hanyatt. Szerintem a legtöbb szénsavas üdítő sokkal finomabb. Persze ízlések és pofonok, de azt veszem észre, hogy az energiaitalt szinte csak tinik isszák.
2010. júl. 20. 11:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
és a Taurin egyébként igaz felpörget de az izomsorvadást is előbbre hozza.
2010. júl. 20. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor ér valamit ha a szervezet nincs hozzászokva a koffeinhez. Legtöbben divatolnak vele, de én ismerek konkrét függőt is.. elmúlt már 18 és függő, napi 1 litert iszik energiaitalból, ezt kólával egésziti ki.

Én ritán élek vele, szerintem amúgy finom, én szeretem az ízét, de túl drága divat ez nekem, meg amúgy sincs semmi hatása rám.

17L

2010. júl. 20. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Ram nincs semmi hatassal(egyszer megittam egy dobozzal, majd bekesen osszekucorodtam az agyamban, es mint akit fejbevertek, ugy aludtam reggelig:D), megis iszom neha, mert szeretem az izet:) Apukam is ezert issza, pedig o mar elmult 50:D Akkor o is divatozik?
2010. júl. 21. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!