Miért vannak oda a tinik az energiaitalokért? Mi ez az energiaital mánia? Divatból isszák?
Igen,szerintem is csak divat!Most már rengeteg márkájú kapható!
Az előállítása nem bonyolult(csupa szintetikus adalékok),és drágán el lehet adni kis mennyiséget!
nekem ízlik nagyon, de sajnos nem ihatom, mert magas a vérnyomásom és eléggé megdobogtatja a szívem.
28/N
a legtöbben divatból. meg a töritanárom fogalmazta meg jól: "a sok kis csicska, egész éjjel a gépet nyomják, aztán kell valami, ami nappal ébren tartja őket."
nem mondom, okos találmány, én annyi kávét nem bírok inni, ami ébren tart, vizsgaidőszakban meg kifejezetten jól jön. de ma kicsit kiakadtam amikor egy 70éves papát láttam a metrón adrenalint szürcsölgetni... meg ne álljon a szíve..
Isten igazából én inkább úgy fogalmaznék, hogy "Placebo".
Energiaital. Megissza az ember, majd tudat alatt, azt hiszi, megivott 2,5dl energiát, ami csupán csak rengeteg mennyiségű cukor, szacharóz formában, rengeteg koffein, persze a taurinról és az egyéb kiegészítőkről nem is beszélve. Apropó... Tapasztalat... Ahogy mindenki, én is voltam diák, én is végeztem diák munkát, ráadásul éjjszaka. Egymás után egyhuzamban 10 éjjszakát dolgoztam. Első alakalommal 1 doboz (2,5dl), utolsó alkalomkor pedig már 2l figyelt be az adott 8 órában. Majd ennek hatására 4 hónapra rá, egy átlagos kivizsgálás alkalmattával kiderült, hogy az ebben a löttyben található alsómucsafalvai találmányok gyönyörűségesen kiölte a szervezetemből a szükséges vasat. Azóta nem, hogy nem iszom meg, más ismerős kezéből is elég agresszívan veszem, vagy ütöm ki. Csak azért meséltem el ez, hogy tanuljatok az általam elkövetett hibából. Végszóként: 1.5 éven keresztül ennek a hiba helyre állítása havi 6000 HUF-ba került!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!