Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy tudnak az emberek ilyen...

Hogy tudnak az emberek ilyen undorító dolgokat megenni?

Figyelt kérdés

Az állatok vére, agya, tüdeje, gyomra, nyelve, stb.

Sosem gondolnak arra evés közben, hogy ez milyen abnormális dolog?

2019. dec. 8. 22:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Amiket felsoroltál az nem is undorító. Mondom ezt úgy, hogy én nem eszek velőt, vagy nyelvet.

Thaiföldön sült csótánnyal, és sült skopióval kínáltak minket. A skorpiót megkostoltam. Vagy ott van a híres Durián gyümölcsük. Annak a gyümölcsnek nem csak a szaga borzalmas, hanem az íze is. Megkostoltam, nem kellett volna. Úgy hánytam mintha kötelező lett volna. Ha eszembe jut, már öklendezek. Pedig csak egy gyümölcs.

Amikor Kínában voltunk, ott 100 napos tojással akartak kínálni minket. Na az tényleg 100 napos, szinte fekete, és fura szaga volt. Én öklendeztem tőle, pedig csak láttam.

Kambodzsában egy piacon sült tarantella pókot nyomtak az orrom alá, hogy finom, egyek.. Nem ettem ( a férje megkostolta)

Na ezek undorítóak.

44/N

2019. dec. 8. 23:25
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Na, ha már ilyen filozofikusra sikeredett a dolog, akkor ebbe gondolj bele: ha az embernek nem lenne erkölcsi tudata, ugyanolyan állat lenne, mint a többi.
2019. dec. 8. 23:26
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

Én 40 éves nő vagyok különben, városi voltam egész életemben, és konkrétan SENKIT sem ismerek, aki ilyeneket enne. Bár biztosan van, aki megveszi a nyelvet a hentesnél, különben nem árusítanák. Véres hurkát ettem már többször is életemben, de sosem ettem a kérdésedben említett dolgokat, nem is szándékozom, engem sem vonzanak, pacalpörköltet sem ettem soha életemben, ezen mindig mindenki megrökönyödik. :D

Így nőttem fel, a mi családunkban nem volt szokás ilyeneket enni, ezért felnőttként én sem tartottam szükségesnek, hogy beiktassak ilyesmi kajákat az étrendembe.

Emlékszem gyerekként az egész csirkét úgy árusították, hogy egy kis zacskóban benne volt a szíve meg a mája. :D A szívét is mindig beletettük a levesbe. Érdekes konzisztenciájú. Nagyon ruganyos, alig lehet elrágni, mindig visszaugrik, mint egy rugó. Ez az egyetlen fura étel, ami ettem életemben.

2019. dec. 8. 23:27
 14/29 A kérdező kommentje:

Szerintem egyik állatot sem undorítóbb megenni a másiknál. Csak van amit megszoktunk.

Milyen íze van annak a gyümölcsnek?

2019. dec. 8. 23:30
 15/29 anonim ***** válasza:
73%
Undorítónak találod mert úgy nevelkedtél hogy eléd kerül a szín hús és hú az finom minden más hányadék. Egy indiainak meg a szíve ugrik ki mikor te eszed a marha húsis bigmac-et hogy hogy tehetsz olyat. Képzeld a csirkemell izom rost ugyan úgy egy élő állat testrésze, semmivel nem különb mint egy nyelv a nyelv is izom szimplán korlátolt a gondolkodásod.
2019. dec. 8. 23:31
 16/29 anonim ***** válasza:
24%
Számomra ezek ugyanolyan undorítóak mint pl a káposzta, hagyma, hal, gomba... Kinek mi
2019. dec. 8. 23:36
 17/29 A kérdező kommentje:
Én pl. a gombát nem tudnám megenni. De valahogy képtelenség összehasonlítani egy sertés agyával.
2019. dec. 8. 23:40
 18/29 anonim ***** válasza:
64%
A durian gyümölcsnek olyan hányás, rothadó íze volt, kis vaníliás ízzel meghíntve. Édeskés, de ennek ellenére borzalmas íze van. Szaga is hasonló. Mondjuk én a grapefruit gyümölcsöt sem eszem, mert keserűnek tartom.
2019. dec. 8. 23:48
 19/29 anonim ***** válasza:
99%

Úgy gondolom, hogy ez szokás kérdése.

Ha újszülött korod óta ilyeneket ennél, teljesen természetes lenne.

A kínaiak talán a legelnézőbbek ilyenben.

Náluk, ami mozog az a fő étel, ami meg nem az a köret.

Én gyerek koromban képtelen voltam megenni a pörköltben a hagymát, mert undorítónak találtam. Mindig le kellett szűrnöm a szaftot.

De kinőttem, most már többet teszek bele , mint mások.

:)

2019. dec. 9. 00:54
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Szokás kérdése. Madarak főtt petesejtjét enni nem gáz, ha belegondolsz? Állatok anyatejét inni? Mégis megteszed :D
2019. dec. 9. 04:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!