Hogy tudnak az emberek ilyen undorító dolgokat megenni?
Az állatok vére, agya, tüdeje, gyomra, nyelve, stb.
Sosem gondolnak arra evés közben, hogy ez milyen abnormális dolog?
Nem mindenki él csirkemellen...
Én szémély szerint kedvelem a rántott velőt, a disznó sajtot, a főtt sült foghagymás nyelvet, a hagymás májas sült vért, illetve a pacal pörköltet...
28éves nő vagyok és falun nőttem fel ahol bizony előbb tanultam nyúlat nyúzni mint biciglizni ettől függetlenül egészségügyben dolgozom és nőies nő vagyok aki elmegy a barátokkal, kollégákkal túrázni és előbb rak tábor tűzett műkörmökkel mint egy átlagos férfi...
Remélem nem voltam nagyon abnormális...
De, voltam disznóvágáson. (Már gyerekként is.)
Emlékszem, hogy már akkor is szörnyeknek tartottam azokat az embereket, akik ezt megeszik. Felnőttként pedig egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet ehhez valakinek gusztusa. Mondjuk lehet, hogy más meg a spenóttal van így. Azt én szeretem. De valahogy bennem az volt gyerekkorom óta, hogy az állatok húsát eszik meg, vagy használják fel.
Feltételezem édesanyád nem vegán...
Nos akkor kicsit levezetem a dolgot...
Édesanyád pocakjában mikor növekedtél, valahogy táplálnia kellet, így nyilván fogyasztott bőven húsféléket is a fehérje illetve zsír bevitel érdekében, hogy te gondtalanul tudj makkegészséges babaként világra jönni...
Nos annak idején ezálltal,l ha úgy vesszük te is fogyasztottál állati eredetű táplálékot, nyílván akaratodon kívül, azonban ha bele gondolsz a Te tiszta ereidben olyan vér csörgedezik, amit a te szavaiddal élve egy “szörnyeteg” táplált...
En a helyedben nem dobálóznék csak úgy a szavakkal..
Ne ítélj hogy ne ítéltess..
Ui.:
Ha édesanyád vegán volt akkor nagy elnézésed kérem (bár erre kicsi az esély, hogy tévedjek)
További hús mentes estét kívánok!
Bár nem ide tartozik, de anyám a terhessége alatt kb. kenyéren meg vízen élt, ugyanis az alkoholista apám minden kis pénzt elivott és eljátékgépezett.
Anyám kb. 50 kg volt, én 4 kg-mal születtem egészségesen.
Ennyit arról, hogy mi táplált.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess. XDDD
Manapság nagyon kevesen esznek ilyesmit. Vért max. véres hurka formájában.
Régről ered a szokás, amit már nem is igen tartanak.
Régen muszáj volt mindent felhasználni, nemigen dobtak ki ételt az emberek, hiszen ha nem volt elég bő a termés, éheztek, ugyanígy az állatokat, a húsukat vágás után is megbecsülték, minden egyes részét felhasználták valahogy. Örültek, hogy volt mit enni, hogy nem vitte el valamilyen betegség azt az állatot, megmaradt, felhízott szépen, és végre meg lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!