Miért hűl ki nehezen a lekvár?
Amelyik összetevőnek magasabb a víztartalma az gyorsabban melegszik, mint az egyéb részei.
Azzal is próbálkozhatsz, hogy nem középre teszed a buktát, hanem a tányér széléhez.
Vagy egy kanállal / alufóliával lefeded azon részét, ahol nem akarsz nagyobb melegedést elérni.
Ha a mikroszerelő mesterem azt mondja, hogy tegyél a kakaóba egy kanalat melegítéskor , úgy nem forr fel, akkor én elhiszem neki.
A mikrohullámú ételek receptkönyve is írja a fólia takarást, szóval ez egy tévedés, hogy nem lehet fém tárgyat beletenni, csak a fémmel takart részen nem melegíti annyira az ételt.
A hitetlenkedőknek elárulom, hogy a mikró belseje is fém. :)
remélem csak nagyon rossz irónia..
Én viszont elárulom, hogy egyszer életemben már véletlenül hagytam bent fém tárgyat. Konkrétan tűzijátékban volt részem, pattogás, villódzás stb.. Nem hiszem hogy a mikró nagyon hálás lenne.
4 es: XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!