194 cm vagyok és 90 kiló. Eléggé nehezen tudok hízni de tudnátok mondani olyan praktikát vagy esetleg olyan ételt amitől egy 4-5 kilót felszedhetnék?
Google: tömegnövelő étrend & súlyzós edzés
Kérdezősködés: Sport/Testépítés kategóriában
Ó, édes Istenem, de szerencsés vagy!!
Én szívesen adnék magamról....:D
Az én praktikám az, hogy léböjtöt csinálsz 5-10 napig, aztán megeszed, ami jólesik és garantáltan hízni fogsz, próbáld ki! :)
Csak néhány gondolat: Mindegy, mit eszel, de nem elég sokat enni, rá is kell venni a szervezetet, hogy beépítsen belőle, különben a kétszer annyi is csak átmegy rajtad... Némi gyúrás, súlyzózás, húzódzkodás, stb. az izmok hétről-hétre fokozódó terhelése ráveszi a szervezetet, hogy a többletből építkezni kezdjen. Ha nem növekszik a terhelés, nem épül be újabb, mert azt mondja, minek. Ha nem akarsz bajt, fokozatosan hozzá kell szoktatni a gyomrod a nagyobb ételadaghoz, és a gyakoribb evéshez. Amikor normál esetben befejeznéd az evést, akkor egyél még, de minden nap csak egy kanállal többet, különben hasfájás lesz, reflux, gyomorbaj és társai. Ha sikeresen kitágul a gyomrod két-három hónap alatt, előbb is leszel éhes, nem csak kényszerből kell sokat enned, kívánni fogod a kétszer annyit, és meglátod, megindulnak szépen a kilók felfelé. Túl sokat ne futkározzál, mert lemegy rólad minden, annyit viszont igenis kell mozogni, szabadban lenni, hogy megjöjjön, és meglegyen az étvágy. Kerüld, hát már amennyire lehetséges, a szorongásokat, nyugodt, kiegyensúlyozott élet, lelki egyensúly a hízás titka. Mint lenni szokott, nem a vizsgák, életkezdés, bizonytalan jövő előtt álló, aggodalmaskodó fiatalok híznak, hanem akiknek már révbe ért az élete.
4-5 kiló bőven rád fér, hajrá, megemberesedsz, de 10+ kilóval már jó kis husi leszel deréktájban mindenképp, tapasztalatból mondom. Nem vészes, csak nem az a strandon mutogatós forma. De legalább úgy lesz combod, vádlid is. Te döntésed.
Hasonló cipőben járok igaz én sajnos eléggé vékony vagyok ezért szeretnék hízni de mint ahogy te is én is valami emberesebbre szeretnék hízni :D
Nekem eddig az jött be hogy a kedvenc kajáimat eszem és víz helyett üdítőt iszok + megy a süti/nasi is rendesen.
Az a fontos hogy ne jól lakásig egyél hanem addig amíg fér. Persze azért ne rosszul létig egyél ezt neked kell kitapasztalnod h mennyi az optimális mennyiség. Illetve amint érzed hogy ugyan nem vagy éhes de úgy jó ízűen tudnál enni még ha egy kicsit is akkor rögtön érdemes enni
Jó hízást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!