Mi ez, hogy már nem ízlik semmilyen étel se?
Figyelt kérdés
Amit eddig ettem, kenyeret, húst gyümölcsöt, semmi nem ízlik már. Ez mitől ehet? Narancsnak savanykás íze van, almánek hányingerkeltő gyógyszeríze, a húsnak valami förtelmes, mekis kaját sem bírom lenyelni, a víz meg hát olyan halízű. Nem égettem meg a számat, nem vágtam meg se a nyelvem, sem semmit, nem nyeltem savasat, de már nem tudiok enni, emrt utálom az ízüket. ÉS NEM A TERMÉSZETES ÍZÜKET ÉRZEM!!! Nem szedek gyógyszert, semmi nem változott, egyik napról a másikra változott meg. Orvos sem érti, ugyanabból az almából ettünk és neki ugyanolyan, az egyik fele, mint mindig, a másik, amit én ettem meg csoda, hogy nem hánytam össze magam. K nyers hús íze van néha.2019. okt. 23. 17:22
1/5 anonim válasza:
nincs valami nem lathato szajuregi fertozesed ami atterjedt a nyelvedre es igy az izlelo bimboidra is?
3/5 A kérdező kommentje:
1-es 2-es, nem, semmil ilyen nincs, leírtam, semmi nem változott.
2019. okt. 23. 19:04
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Valami bújkál benned, ahogy mondják: lappangó influenza, láz, bármilyen gyulladásos betegség előjele lehet ez a hirtelen változás.
Egyél egyelőre kekszet, főtt krumplit, citromos teát langyosan, ezek kímélő ételek, a gyomornak könnyebb emészteni... ne erőltesd a zsíros, nehéz kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!