Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi ez, hogy már nem ízlik...

Mi ez, hogy már nem ízlik semmilyen étel se?

Figyelt kérdés
Amit eddig ettem, kenyeret, húst gyümölcsöt, semmi nem ízlik már. Ez mitől ehet? Narancsnak savanykás íze van, almánek hányingerkeltő gyógyszeríze, a húsnak valami förtelmes, mekis kaját sem bírom lenyelni, a víz meg hát olyan halízű. Nem égettem meg a számat, nem vágtam meg se a nyelvem, sem semmit, nem nyeltem savasat, de már nem tudiok enni, emrt utálom az ízüket. ÉS NEM A TERMÉSZETES ÍZÜKET ÉRZEM!!! Nem szedek gyógyszert, semmi nem változott, egyik napról a másikra változott meg. Orvos sem érti, ugyanabból az almából ettünk és neki ugyanolyan, az egyik fele, mint mindig, a másik, amit én ettem meg csoda, hogy nem hánytam össze magam. K nyers hús íze van néha.
2019. okt. 23. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nincs valami nem lathato szajuregi fertozesed ami atterjedt a nyelvedre es igy az izlelo bimboidra is?
2019. okt. 23. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség? Nő vagy? :D
2019. okt. 23. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es 2-es, nem, semmil ilyen nincs, leírtam, semmi nem változott.
2019. okt. 23. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ízérzékelés megváltozása mögött MINDIG valami betegség van, még ha te nem is tudsz még róla:

[link]

[link]

2019. okt. 23. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Valami bújkál benned, ahogy mondják: lappangó influenza, láz, bármilyen gyulladásos betegség előjele lehet ez a hirtelen változás.

Egyél egyelőre kekszet, főtt krumplit, citromos teát langyosan, ezek kímélő ételek, a gyomornak könnyebb emészteni... ne erőltesd a zsíros, nehéz kajákat.

2019. okt. 24. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!