Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert van az hogy nem lakok...

Miert van az hogy nem lakok jol, nem laktat semmilyen etel?

Figyelt kérdés
Nem minden nap, de sokszor van, hogy hiaba eszek ehesnek erzem magam. Rantott hus, kukoricas rizs es ehes vagyok. Lisztbol zabpehelylisztet hasznalok, teljes kiorlesu panirmorzsa, rozskenyer, reggelim altalaban tojas kenyerrel es zoldseggel. Ha eszek maximum 2 ora es remegek az ehsegtol. Napi 2,5-3 liter vizet fogyasztok minimum!

2019. júl. 20. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Kéne mérni a vércukor színtedet. Azzal lehet esetleg összefüggésben.
2019. júl. 20. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Háziorvos!

Teljes vérkép, 24 órás cukor

Ha minden rendben van, akkor meg keto étrend

2019. júl. 20. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Ketogén diéta? Te jól vagy? Meg akarod ölni? :D ilyen marhaságot. Azt még epilepaziasoknak is óvatosan kell csinálni orvosi felügyelet mellett. A kérdezőnek nincsenek epilepsziás tünetei. Miért kéne ilyen drasztikus diétába kezdenie? Pláne mikor éhes folyton. Atya világ.
2019. júl. 20. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem voltak vércukoreséses problémáim. 24 órás cukor vizsgalat nem is tudom van e. Szerintem kever3d a 24 órás ekgval meg vérnyomasméreléssel. De biztos nem azzal fogjak kezdeni :D esetleg cukorterheléses vizsgalat szóba jöhet ha gond van a cukroddal. De az is lehet, hogy vitaminhiány okozza. Nekem is voltak ilyen időszakaim. Próbálj lassan felszívódó szenhidrátokat enni a hús mellé hátha azok jobban és hosszabb ideig eltelítenek
2019. júl. 20. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Altalaban bulgurt vagy kuszkuszt eszem koretnek(van hogy ezek utan is ehesnek erzem magam), nagyon ritka ha rizst vagy krumplit. 2 eve volt terheleses cukor meresem(elotte is sokszor ereztem ezt), igaz allapotos voltam, es teljesen rendbe volt. Persze azota sok ido eltelt. Milyen vitaminhiany okozhat ilyet?(hozzateszem valtozatosan etkezem) 24 oras cukorfigyelesrol en sem hallottam meg, csak 24 oras ekg-rol..
2019. júl. 20. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a barnarizst vagy a kölest. Talán ha többször ennél kevesebbet akkor nem kéne olyan sokat enned egy nap. Vérszegénységnél előfordulhat hogy kíván dolgokat az ember. Alszol eleget? Mikor szültél? Stresszel hogy állsz? Nekem pl menses előtt van ilyen. Akár hormonváltozás is okozhatja. Vagy ha nem alszom ki magam akkor is éhesebb vagyok. És a stressz is csinált már ilyet. Sok oka lehet. Nem szedsz valami vitamint vagy gyógyszert?
2019. júl. 20. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
De a fesorolás ellenére a remegek az éhségtől az cukor leesésre utal. Nincs mérőd otthon? Ha leesik akkor orvoshoz kell menni. Ha normális ilyenkor akkor a candida diétát ajánlom. Nekem voltak ilyen remegéses rosszulléteim amik éhségre jelentkeztek. Mindenféle vizsgálaton voltam még 48 órás éheztetésesen is. Semki nem derült ki. Végül a neten candida fertőzés tünetei jözött találtam meg ezt. Pár hét után elmúlt. Ez csak egy ötlet.....biztosat nem lehet látatlanban mondani. De én jól laktam. Csak gyorsan éhes lettem utána
2019. júl. 20. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!