Tomi198965 kérdése:
Megrázott az áram elosztó kábel a jobb kezemen átfutot enyhén, nagyon megjedtem mit tegyel, nincs semmilyen tunet?
Figyelt kérdés
2019. jún. 11. 21:01
1/6 anonim válasza:
Egy áram ütésnek késleltetett hatása is lehet , nincs égési sérülésed? Ma ne aludj egyedül hátha még lesz hatása.
2/6 anonim válasza:
Égési sérülés van? Ha igen, akkor mindenképpen javasolt mentőt hívni. Ez azzal jár, hogy kórházba visznek, ahol 24-48 órára befektetnek az intenzív osztályra megfigyelésre. Az hogy alszik-e melletted valaki semmit nem számít.. ha neadjisten gubanc van, akkor kb 1-2 percen múlik a dolog.
3/6 anonim válasza:
Máskor jobban nézd meg milyen az elosztó kábel .
4/6 anonim válasza:
Ha nincs semmilyen tüneted az jó, valószínűleg nem lesz gond, persze garantálni nem lehet.
5/6 anonim válasza:
Egyébként nem egészen értem, hogy történt az áramütés.. sérült volt a kábel?
6/6 A kérdező kommentje:
elosztóból kihúztam kábelt és akkor átfutot rajta
2019. jún. 11. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!