Internetet szeretném elosztani a bejövő foglalatból. Lehet kapni ethernet kábel elosztót- megvalósítható a terv szerintetek?
Router kell.
Írd le pontosan milyen csomagod van, akarsz-e vezetéknélküli eszközöket csatlakozni és mennyi pénzed lenne rá - és javaslatot teszünk.
Akkor Gigabites portokkal rendelkező router kell.
10000 Ft környékén AC900-as vezetéknélküli interfészű, gigabites vezetékes routert tudok ajánlani:
Köszi a pontos infót.
Annyira nem vágom a routert,mert mindig asztali gépem volt/van.Ezt csatlakoztatom a kis dobozkához és ebből tovább tudom vinni akár kábeles módszerrel a netet mind2 szobába? Az elosztó aminek a linkjét megosztottam az ilyenre kuka??
"Ezt csatlakoztatom a kis dobozkához és ebből tovább tudom vinni akár kábeles módszerrel a netet mind2 szobába?"
* Csatlakoztatód a Digi bejövő kábelére/dobozkájára
* Adsz neki a hozzáadott tápegységen keresztül áramot
* Rácsatlakoztatsz egy számítógépet és a webes beállítófelületén megadod az Internet-csatlakozáshoz szükséges adatokat, beállítod a wifit
* Majd rácsatlakoztatod a többi eszközt
"Az elosztó aminek a linkjét megosztottam az ilyenre kuka??"
Erre a célra nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!