Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internetet szeretném elosztani...

Internetet szeretném elosztani a bejövő foglalatból. Lehet kapni ethernet kábel elosztót- megvalósítható a terv szerintetek?

Figyelt kérdés
Digi internet van bekötve,ami egy picike műanyag dobozba van bekötve és abból jön ki a telefon és a net. [link]

2018. dec. 8. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Routert vegyél inkább.
2018. dec. 8. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Router kell.

Írd le pontosan milyen csomagod van, akarsz-e vezetéknélküli eszközöket csatlakozni és mennyi pénzed lenne rá - és javaslatot teszünk.

2018. dec. 8. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Diginet 1000 van. Több 10ezret nem akarok rá költeni,de inkább úgy mondom,hogy jó legyen és ne túl drága.Ez egy panel lakás és 2 külön szobába szeretném a netet és egy 3ik helyiségben van a dobozka amiből tovább akarnám vinni.Úgy néz ki mintha egy Y betű legalsó részén van a dobozka és a 2 szár végén a 2 külön szoba.A 2 szoba közt fürdő,wc,spejz.Mind2őbe vezetéket vinnék,ha lehetne.Remélem érthetően írtam...
2018. dec. 9. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor Gigabites portokkal rendelkező router kell.

10000 Ft környékén AC900-as vezetéknélküli interfészű, gigabites vezetékes routert tudok ajánlani:

[link]

2018. dec. 9. 15:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a pontos infót.

Annyira nem vágom a routert,mert mindig asztali gépem volt/van.Ezt csatlakoztatom a kis dobozkához és ebből tovább tudom vinni akár kábeles módszerrel a netet mind2 szobába? Az elosztó aminek a linkjét megosztottam az ilyenre kuka??

2018. dec. 9. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ezt csatlakoztatom a kis dobozkához és ebből tovább tudom vinni akár kábeles módszerrel a netet mind2 szobába?"

* Csatlakoztatód a Digi bejövő kábelére/dobozkájára

* Adsz neki a hozzáadott tápegységen keresztül áramot

* Rácsatlakoztatsz egy számítógépet és a webes beállítófelületén megadod az Internet-csatlakozáshoz szükséges adatokat, beállítod a wifit

* Majd rácsatlakoztatod a többi eszközt

2018. dec. 9. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

"Az elosztó aminek a linkjét megosztottam az ilyenre kuka??"

Erre a célra nem jó.

2018. dec. 9. 18:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pontos leírást, választ!!! Köszi
2018. dec. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!