Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Azt mondják, hogy a farmert...

Azt mondják, hogy a farmert gyakorlatilag mindenhez fel lehet venni, mindenhez passzol. Melyik az az étel, ami majdnem minden étellel össze lehet párosítani? Mi az ételek farmere?

Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 10:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
20%

"Mivel az átlag ember akkor is meg tud különböztetni két eltérő húst ha ugyanolyan ételt készítenek belőle, nyilván van íze a húsoknak"

Ja, csak az a baj, hogy az átlagember az almát se tudná megkülönböztetni a krumplitól egy vak kóstoláson. :D

Az embernek eleve nagyon gyenge érzékszerve az ízlelés.

A forrásaidat majd megnézem otthonról, most elmegy a netem mindjárt, pedig tök jól szórakozok. :D

2019. okt. 22. 14:22
 32/37 anonim ***** válasza:
76%

Uristen mondjuk ezek utan lehet nem erdemes valaszolnom XDDD

Ekkora marhasagot reg olvastam :D

2019. okt. 22. 14:23
 33/37 anonim ***** válasza:
83%

"Ja, csak az a baj, hogy az átlagember az almát se tudná megkülönböztetni a krumplitól egy vak kóstoláson"

Ezzel akkor saját magad cáfoltad, hiszen ebből az következik, hogy a különféle húsok íze között nagyobb különbség van mint egy alma és egy krumpli közt.

A marhaságról pedig annyit hogy az egész szó szerint a te logikádon alapult. Mindenben ott van a hús, csak én nem tudok róla, mert sosem próbáltam húsmentesen étkezni. Ennek a gondolatmenetnek a hülyeségére világítottam rá azzal, hogy a hús szót szimplán kicseréltem almára.

Ahogy mondtam, legközelebb gondolkozz, mielőtt reagálni próbálsz valamire!

2019. okt. 22. 14:29
 34/37 anonim ***** válasza:
20%

Ember, most nem amellett szeretnél érvelni, hogy a húsnak fűszer és egyéb elkészítések NÉLKÜL is van íze? Mert akkor miért linkelsz ilyen csirke nuggetset és hasonlókat? :D Éppen erről beszélek, hogy fűszerezve, fogásként elkészítve nyilván lesz íze összességében.

Ugyanez a másik dologra: én azt írtam, vakteszten nem lehet megkülönböztetni az almát és a krumplit. Most akkor te is vaktesztre gondoltál? Vagy azt akarnád bemagyarázni, hogy egy (fűszerezetlen, nyers, natúr) almának kevesebb íze van, mint egy adag (fűszerezetlen, nyers, natúr) húsnak?

"Mindenben ott van a hús, csak én nem tudok róla, mert sosem próbáltam húsmentesen étkezni. Ennek a gondolatmenetnek a hülyeségére világítottam rá azzal, hogy a hús szót szimplán kicseréltem almára."

Pontosan, és ezzel nem rávilágítottál valamire, csak megnevettettél.

Mire is gondoltam? Mostanában igyekszek kerülni a húst, és sajnos jelenleg nincs lehetőségem saját magamra főzni. Ha pedig az ember már eleve elkészült fogások közül válogathat csak, akkor hajmeresztő..... "Van itt egy kis zöldséges spagetti, de raktunk rá húst! Van saláta, de azért tettünk ám bele húst! Van péksüti, de nem hiányozhat belőle a hús se! Egyél egy szendvicset, nem hagytuk ki belőle a húst!"

De komolyan, néha már komikus az egész, mikor már édességekbe (meggyszósz(!!!!), túrós csusza), pékáruba (pogácsa, stanglik stb) és egyebekbe raknak húst. Értem én, hogy rántotthús meg pörkölt is life, de én már csak röhögök kínomban ezen, hogy mindenbe kényszeresen beleerőltetik. :D

2019. okt. 22. 14:54
 35/37 anonim ***** válasza:
80%

"Mert akkor miért linkelsz ilyen csirke nuggetset és hasonlókat?"

Ha elolvasod, konkrétan a húsról is írja hogy ha nem is teljesen ugyanaz, de hasonló íze volt, mintha valódi csirkehúst evett volna.

Húsokkal kapcsolatban nem tudom csinált-e valaki vaktesztet ezzel kapcsolatban (ilyesmiknek mostanában a vega és vegán burgerekkel van nagy divatja), de gyanítom nem, mert az emberek 99%-ának magától értetődik, mekkora különbségek vannak az egyes húsok között. Én gyakorlati tapasztalatról beszéltem. Nem nagyon találkoztam még olyan emberrel aki ne ismerte volna fel kapásból, milyen húst eszik, hiába nem tudta előre.

"Mostanában igyekszek kerülni a húst, és sajnos jelenleg nincs lehetőségem saját magamra főzni. Ha pedig az ember már eleve elkészült fogások közül válogathat csak, akkor hajmeresztő..... "Van itt egy kis zöldséges spagetti, de raktunk rá húst! Van saláta, de azért tettünk ám bele húst! Van péksüti, de nem hiányozhat belőle a hús se! Egyél egy szendvicset, nem hagytuk ki belőle a húst!""

Nem tudom, lehet Magyaroszágon más a helyzet, de gyanítom hogy csak te vagy annyira rápörögve hogy mindenből csak azt keresed, miben van hús, hogy legyen miről hőzöngeni.

De itt az UK-ban speciel sosem találkoztam azzal hogy mindenbe húst erőltetnének.

Meg azért a hús egy elég tág fogalom. Annyi értelme van mintha annyit mondanál hogy zöldség. Az is ott van elég sok ételben.

2019. okt. 22. 15:14
 36/37 anonim ***** válasza:
20%

"csak te vagy annyira rápörögve hogy mindenből csak azt keresed, miben van hús"

Értelemszerűen a húsos kajákat keresem, ha nem akarok húst enni. Aztar0hadt. :D

Nézd, én elhiszem, hogy más országokban jobb a helyzet ilyen téren, idehaza örülhet az ember, ha valahol van rántottsajt.

2019. okt. 22. 15:18
 37/37 anonim ***** válasza:
80%

"Értelemszerűen a húsos kajákat keresem, ha nem akarok húst enni"

Nyilván nem evés miatt keresed, de szemmel láthatóan baromira rá vagy izgulva hogy bármibe beleköthess ha húsok kerülnek szóba.

Mellesleg nem is kell hogy tudatosan csináld. Ez olyan önszuggeszció, mint amikor valaki mindenhol egy adott számot lát. Miközben nem fogja fel hogy több ezer számot látott aznap, egyszerűen csak a többi nem tűnt fel neki, mert csak arra az egy számra volt ráizgulva.

Te ugyanilyennek tűnsz a hússal kapcsolatban.

2019. okt. 22. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!