Azt mondják, hogy a farmert gyakorlatilag mindenhez fel lehet venni, mindenhez passzol. Melyik az az étel, ami majdnem minden étellel össze lehet párosítani? Mi az ételek farmere?
"Hús. Mivel magától totál ízetlen"
Ezt a hülyeséget honnan szeded??? A húsnak igenis VAN saját íze, méghozzá nem is kevés!
Nem véletlen, hogy egész más íze van egy marhapörköltnek, mint egy birkapörköltnek, egy csirkének, vagy borjúnak - hogy csak párat említsek.
Vagy egész másmilyen egy disznósült, mint a kacsa, liba, pulyka, vagy csirke - a többit nem is említve.
Ez a különbség akkor is megvan, ha a húshoz CSAK sót (meg pörköltnél paprikát) tesznek, szóval nem a füszereken múlik!
Éppen ezért nem lehet zöldségfélékböl UGYANOLYAN ízüetelt készíteni aznos füszerezés mellett sem!
#2
Nyilván nem véletlen, hiszen mindhez más fűszerezés és körítés dukál, így más íze lesz a fogásnak, természetesen.
Ázsiaiak szerint a rizs, ott sok helyen az étel annyit jelent, hogy egy nagy tál rizs + valami.
Apám szerint pedig a kenyér, kis túlzással még a krumplis tészta mellé is enne kenyeret.
#5
Elolvastam, de legyünk őszinték, SENKI nem fog pörköltet úgy főzni, hogy csak sót rak bele.... :DDDDD
#5
Ja, és nem én találtam ki, x évig ettem a húst, és ugyanolyan ízetlen szutyok mind. A marhának van némi saját íze, de ennyi. Nem is értem, miért vannak odáig érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!