Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Azt mondják, hogy a farmert...

Azt mondják, hogy a farmert gyakorlatilag mindenhez fel lehet venni, mindenhez passzol. Melyik az az étel, ami majdnem minden étellel össze lehet párosítani? Mi az ételek farmere?

Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 10:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
25%
Hús. Mivel magától totál ízetlen, megfelelően választott fűszerrel kb bármi mellé oda lehet rakni - és szokták is, sajnos.
2019. okt. 18. 11:07
 2/37 anonim ***** válasza:
87%

"Hús. Mivel magától totál ízetlen"

Ezt a hülyeséget honnan szeded??? A húsnak igenis VAN saját íze, méghozzá nem is kevés!

Nem véletlen, hogy egész más íze van egy marhapörköltnek, mint egy birkapörköltnek, egy csirkének, vagy borjúnak - hogy csak párat említsek.

Vagy egész másmilyen egy disznósült, mint a kacsa, liba, pulyka, vagy csirke - a többit nem is említve.

Ez a különbség akkor is megvan, ha a húshoz CSAK sót (meg pörköltnél paprikát) tesznek, szóval nem a füszereken múlik!

Éppen ezért nem lehet zöldségfélékböl UGYANOLYAN ízüetelt készíteni aznos füszerezés mellett sem!

2019. okt. 18. 11:22
 3/37 anonim ***** válasza:
23%

Nyilván nem véletlen, hiszen mindhez más fűszerezés és körítés dukál, így más íze lesz a fogásnak, természetesen.

2019. okt. 18. 11:48
 4/37 anonim ***** válasza:
91%

Ázsiaiak szerint a rizs, ott sok helyen az étel annyit jelent, hogy egy nagy tál rizs + valami.

Apám szerint pedig a kenyér, kis túlzással még a krumplis tészta mellé is enne kenyeret.

2019. okt. 18. 13:40
 5/37 anonim ***** válasza:
87%
ma 11:48-as: ha elolvastad volna a válaszomat (2-es vagyok), akkor észrevehetted volna, hogy DIREKT írta, hohy ha CSAK SÓT (meg pörkölteknél paprikát) adnak hozzá, akkor is más-más ízük van, azaz nem a füszerezés meg a köret miatt másmilyenek!
2019. okt. 18. 20:24
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol. Itt Angliában pl a főtt bab, ezt tényleg bármihez képesek enni egyes helyiek. Még szendvicsként is láttam enni...
2019. okt. 19. 11:49
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
A rántotthús😁
2019. okt. 20. 19:45
 8/37 anonim ***** válasza:
60%

Elolvastam, de legyünk őszinték, SENKI nem fog pörköltet úgy főzni, hogy csak sót rak bele.... :DDDDD

2019. okt. 21. 11:22
 9/37 anonim ***** válasza:
16%

Ja, és nem én találtam ki, x évig ettem a húst, és ugyanolyan ízetlen szutyok mind. A marhának van némi saját íze, de ennyi. Nem is értem, miért vannak odáig érte...

2019. okt. 21. 11:23
 10/37 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak neked nem müködik az ízérzékelésed!
2019. okt. 21. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!