Azt mondják, hogy a farmert gyakorlatilag mindenhez fel lehet venni, mindenhez passzol. Melyik az az étel, ami majdnem minden étellel össze lehet párosítani? Mi az ételek farmere?
Miért, ha valaminek van íze, te azt onnantól kezdve fulladásig zabálnád? Ennek a hozzászólásodnak megint semmi értelme nem volt.
Mellesleg eddig semmit nem igazoltál vissza mindabból amit mondtál, csak mantráztad makacsul. Eközben a gyakorlat és a tények ugyanúgy cáfolnak továbbra is.
Arról volt szó, hogy milyen kaját lehet mindenhez enni.
Leírtam hogy a húst, és kb meg is valósul, mindenben ott van.
Ha valaki nem szereti, az meg nemnormális és megmagyarázzák neki.
Még jó, hogy a vegánok szoktak téríteni. XD
"Ha valaki nem szereti, az meg nemnormális és megmagyarázzák neki"
Ha valaki nem szereti, az ő dolga. Ha valaki hülyeségeket terjeszt a nemszeretése tárgyáról, és akkor is ragaszkodik ehhez amikor minden ez ellen szól, az a nem normális...
Próbáltál már vega módon élni MINIMUM 1 hónapig?
Minden ellenem szól, kivéve a logika, a józan ész és az eddigi kísérletek eredményei.
¯\_(ツ)_/¯
"Próbáltál már vega módon élni MINIMUM 1 hónapig?"
Nem. De ez hogy jön ide?
Úgy, hogy ha próbáltad volna, nem kérdeznél ilyen marhaságot. :D
"kivéve a logika"
Logika, mivel a húsokban található molekulák képesek az ízlelőreceptorokat ingerelni, nyilván van íze a húsoknak.
"józan ész"
Mivel az átlag ember akkor is meg tud különböztetni két eltérő húst ha ugyanolyan ételt készítenek belőle, nyilván van íze a húsoknak.
"kísérletek"
Mivel az elmúlt évek mesterséges húsokra irányuló kísérletei sem íztelenek, csak kevésbé intenzív ízűek, nyilván van íze a húsoknak.
Szóval ahogy mondtam, minden ellened szól.
"Úgy, hogy ha próbáltad volna, nem kérdeznél ilyen marhaságot"
Almamentesen sem próbáltam soha étkezni egy hónapon keresztül, szóval a logikád alapján az alma ugyanúgy mindenben ott van, mint a hús.
Legközelebb gondold végig hogy két állítás között van-e összefüggés, mielőtt leírod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!