Azt mondják, hogy a farmert gyakorlatilag mindenhez fel lehet venni, mindenhez passzol. Melyik az az étel, ami majdnem minden étellel össze lehet párosítani? Mi az ételek farmere?
"Ja, és nem én találtam ki, x évig ettem a húst, és ugyanolyan ízetlen szutyok mind"
Akkor a probléma nálad lehet. Mivel mások simán meg tudnak különböztetni különböző húsokat, ráadásul nemhogy külön állatból, de az adott állat eltérő részeiről is.
Pl teljesen mindegy hogy ugyanúgy klopfolod, ugyanúgy pácolod, ugyanúgy rántod ki, egész más íze van egy csirkecomb filének mint egy csirkemellnek. Egy szelett rántott disznóhoz képest pedig egyenesen ég és föld a különbség.
#10
#11
Ja. :D
Egyébként nem a húsnak van íze, ha éreztek is rajta bármi ízt, akkor az a benne maradt vér és zsiradékok íze. Lehetséges hússzövetet mesterségesen előállítani, csak épp totálisan ízetlen lesz.
Szóval ha van is íze, fincsi vér és zsír. Nyami. :D
A 78 %-os csak veszekedni akar,és ezért ír hülyeségeket,meg köt bele minden válaszba.
Ha nem akarsz húst enni, akkor ne egyél, csak akkor ne értekezz a hús ízéröl, mert arról fogalmad sincs ezek szerint.
Valaki avasson már be, hogy milyen íze volna a tiszta izomszövetnek :DDDD
Vagy abba, hogy miért nincs íze a tenyésztett tiszta izomszövetnek..?
"Valaki avasson már be, hogy milyen íze volna a tiszta izomszövetnek"
Húsíze. Ezt mégis hogy lehetne megfogalmazni? Kóstold meg!
"Vagy abba, hogy miért nincs íze a tenyésztett tiszta izomszövetnek..?"
Miért ne lenne? Kevésbé ízes, nyilván, mint egy valódi szaftos hússzelet, amiben pl a zsiradék plusz aromát ad. De ettől még nem íztelen.
Tájékoztatásul közlöm hogy még a csapvízre sem igaz, hogy ne lenne íze.
#16
Ja, tehát abszolút nem vagy képben, hogy mi a helyzet a laborhússal manapság. Most már értem, hogy miért nem hiszed el amit írok, csak azt nem, hogy miért gondolod hogy értesz hozzá.
#16
Egyébként a csapvíz kiváló példa. A H2O teljesen ízetlen, a benne levő mindenféle anyagoktól tűnik úgy, mintha lenne íze. Ettől még maga a víz továbbra is ízetlen.
" Ettől még maga a víz továbbra is ízetlen"
Maga a víz a benne lévő anyagokkal együtt az.
Maximum egy kémikusnak nem, de a gyakorlatban ha azt mondod, víz, senki nem a tiszta H2O-t fogja érteni alatta.
Ahogy a húsnak is része a benne lévő zsiradék vagy ionok.
De mellesleg még ezek nélkül se igaz hogy íztelen lenne. Az aminosavak ugyanúgy kapcsolatba lépnek a nyelveden lévő receptorokkal, márpedig ezt jelenti hogy valaminek van íze.
Jolvan akkor zabaljatok mindenhez fulladasig, ahogy szokas.
Be is igazolodott, amit elsonek ideirtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!