Vannak olyan élelmiszerek vagy ételek, amiket nem szívesen esztek, azonban mások odáig vannak értük?
Én egyáltalán nem eszem húst, így lehetne napokig sorolni, hogy milyen népszerű ételeket nem eszek. Szinte az összes leves és főétel kiesik abban a formában, ahogy mindenki eszi.
Édességek közül a tejberizst nem szeretem egyedül.
A chipsért és a sós nasikért sem vagyok odáig. A moziban is édeset veszek, a popcornt utalom
Uh tényleg, padlizsánkrém, avokádókrém, édesburgonya na meg a Shusi. Számomra élvezhetetlenek.
Köszönöm a válaszokat, nem én pontoztam le.
Most fogok mindenkit felpontozni.
Van pár dolog amit nem szeretek, ilyen például a zöld csokoládé, de ezek mind olyan dolgok amik eléggé megosztóak...
Amit tényleg kifejezetten nem szeretek és azért viszonylag népszerű az a ruszli.
Illetve nem utálom, de a kaviárért sem rajongok...
Ezeken kívűl viszont minden más halas, rákos, vagy kagylós dolgot szeretek.
Akkor nem szeretem a gyöngyhagymát, meg a hagymával töltött olivabogyót, a többi olivabogyót viszont imádom.
Nem szeretem a datoját, és a mangót...
Főételekből amiket nem kedvelek, de azért megeszek: pacal, szalontüdő és a töltött paprika, debreceni.
A hurkából viszont mindegyikért rajongok...
Valamint a legtöbb, hagyományosabb gumicukor nem az én világom, de van az a piros rudacska, az bejön.
Italból a cukormentes kóla, ice-tea számomra ihatatlan, illetve az ízesített kólák is, meg a menta/mentás tea.
Kávéból az amerikai hosszúkávé nekem maga a pokol.
A padlizsánkrém, vagy az ajvár az olyan hogy kiskoromban utáltam, de mára óriási kedvenceim.
A brokkoli és a karfiol is ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!