Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vannak olyan élelmiszerek...

Vannak olyan élelmiszerek vagy ételek, amiket nem szívesen esztek, azonban mások odáig vannak értük?

Figyelt kérdés
Nálam például ilyen a Nutella, Chips, sültkrumpli.
2019. okt. 14. 06:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Pacal, kocsonya, sárgadinnye, sör.
2019. okt. 14. 12:27
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Ezeken a válaszokon mit lehet egyáltalán lepontozni? És főleg miért? :D
2019. okt. 14. 12:30
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Én is látom. Valaki végigszántott megint. Sok értelme nincs pedig.. Na mindegy, sok boldogságot neki.:)
2019. okt. 14. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Nálam a lángos is ilyen. Nem szeretem.
2019. okt. 14. 12:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom az édeset, semmihez nem használok cukrot, utálom a csokit és minden édességet. A keserűt, sósat és a savanyút imádom, csak az édeset nem, kivéve gyümölcsöknél de ott is van amitől felfordul a gyomrom, pl. sárgadinnye. Eddig még találkoztam olyan emberrel aki ne nézett volna űrlénynek emiatt :D
2019. okt. 14. 14:30
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Én egyáltalán nem eszem húst, így lehetne napokig sorolni, hogy milyen népszerű ételeket nem eszek. Szinte az összes leves és főétel kiesik abban a formában, ahogy mindenki eszi.

Édességek közül a tejberizst nem szeretem egyedül.

A chipsért és a sós nasikért sem vagyok odáig. A moziban is édeset veszek, a popcornt utalom

2019. okt. 14. 14:51
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Nyers paradicsom, avokádó, bármi ami savanyúság.
2019. okt. 14. 16:34
 18/21 A kérdező kommentje:

Uh tényleg, padlizsánkrém, avokádókrém, édesburgonya na meg a Shusi. Számomra élvezhetetlenek.

Köszönöm a válaszokat, nem én pontoztam le.

Most fogok mindenkit felpontozni.

2019. okt. 14. 18:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Van pár dolog amit nem szeretek, ilyen például a zöld csokoládé, de ezek mind olyan dolgok amik eléggé megosztóak...

Amit tényleg kifejezetten nem szeretek és azért viszonylag népszerű az a ruszli.

Illetve nem utálom, de a kaviárért sem rajongok...

Ezeken kívűl viszont minden más halas, rákos, vagy kagylós dolgot szeretek.

Akkor nem szeretem a gyöngyhagymát, meg a hagymával töltött olivabogyót, a többi olivabogyót viszont imádom.

Nem szeretem a datoját, és a mangót...

Főételekből amiket nem kedvelek, de azért megeszek: pacal, szalontüdő és a töltött paprika, debreceni.

A hurkából viszont mindegyikért rajongok...

Valamint a legtöbb, hagyományosabb gumicukor nem az én világom, de van az a piros rudacska, az bejön.

Italból a cukormentes kóla, ice-tea számomra ihatatlan, illetve az ízesített kólák is, meg a menta/mentás tea.

Kávéból az amerikai hosszúkávé nekem maga a pokol.

A padlizsánkrém, vagy az ajvár az olyan hogy kiskoromban utáltam, de mára óriási kedvenceim.

A brokkoli és a karfiol is ilyen...

2019. okt. 15. 19:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A sertésételek, a rántott dolgok, a mekis ételek, a nutella, az ízesített csipszek, az üdítőnek hívott színes-cukros vizek meg az energiaitalok. Utálom mind.
2019. okt. 16. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!