Vannak olyan élelmiszerek vagy ételek, amiket nem szívesen esztek, azonban mások odáig vannak értük?
Tehát olyanra gondolsz, ami viszonylag nem megosztó kaja, de én magam mégis utálom? Rizs, petrezselymes krumpli s úgy egyáltalán a főtt krumpli, akár magában akár bármiben ha benne van kipöckölöm, feles borsó, leves (teljesen mindegy milyen, megeszem, van hogy önként is, de letudnék élni egy életet leves nélkül), nokedli (akár pörkölt mellé van, akár magában tojásos nokedli, egyiket sem) belga csokoládék, ki nem állhatom, nagy részük nekem túl "zsíros", tutti-frutti ízű energiaital, sör-bor-pálinka hármason kívül az összes szeszes/alkoholos ital, sőt nem, az összes bolti alkoholos ital is ebbe tartozik, tudatosan kerülöm, amit iszok az mind saját termék.
Ami kissé megosztó, és én is utálom, arról kisregényt tudnék írni, nagyon sok mindent nem eszek meg. Ilyen pl. a pacal, a zöldbab, a tök, a gomba bármilyen formában, a szagától rosszul vagyok, a máj, a brokkoli, áfonya és azzal ízesített dolgok, naspolya, füge stb.
Minden ami dinnye izesitesu
Halak, baromfik. Gyerekkoromban lattam a csirke vagast, azota a tojast sem eszem meg. Pedig a disznovagast meg imadom.
Kecske sajt
Belsosegek
Csipos etelek
Nekem egyetlen olyan étel van, amit utálok, az a szárzeller. Viszont sok olyan étel van, amit a többség nem szeret/fogyaszt, én pedig igen, pl. belsőségek (máj, sertésvelő), az összes tengeri herkentyű, sütőtök.
A Nutellát régen szerettem, de már nem szívesen enném meg, sok más egészségtelen étellel együtt.
Máj, egyéb belsőségek.
Sárgaborsófőzelék/leves.
Csirkeláb a levesből.
Egyéb tengeri herkentyűk...a garnélát szeretem mrgfőzve petrezselymes vajas citromos cuccban, de pl. a kiralyrakot mar nem birnam megenni. Szintúgy nem megy a homár sem. Egyszer ettem kagylót, de nemtudtam hogy az...baconbe volt tekerve. Olyan volt az íze es az állaga, mint a zsírszalonnának csak vizesebb és bleh nemtudom megfogalmazni azóta undorodom attól is.
Egyébként nem vagyok finnyás, válogatós de ezekkel főleg a májjal kilehet kergetni a világból. Már a látványától is rosszul vagyok.
A tonikot magaban utalom, de Ginnel imádom. De ez fordítva is igaz. Töményen összehánynám magam, ha Gint kellene innom, de ha felöntöm tonikkal akkor nagyon ízlik.
Igaz, hogy nem étel, de én a kólával vagyok így. Ha életemben 2 litert ittam összesen, akkor sokat mondok.
Ételben a szusi a hozzávaló összes szósszal egyetemben. Régen szerettem a májas-, véres hurkát, de most utálom. Ilyen még a töpörtyű, a padlizsánkrém. Hirtelen ennyi, ami kapásból eszembe jutott. Pedig biztos van még a tarsolyomban.
Avokádó - hatalmas divat, mindenki isteníti, én kifutok tőle a világból. :D
Édesburgonya - szintén hatalmas divat, ezt ugyan nem utálom, megeszem ha csak az van, de nem szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!