Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Titeket mi laktat a legjobban?

Titeket mi laktat a legjobban?

Figyelt kérdés
Én az egészséges ételektől nem lakom jól egyáltalán, pl. 50 g zabpehely hozzá joghurt, gyümölcs és egy óra múlva éhes vagyok. De ha egészségtelenül eszek rosszul érzem magam. Ti mitől laktok jól órákra?
2019. szept. 26. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Szénhidrát + hús.

Én már csak így fogok meghalni, 100 évesen. Jelenleg 71 vagyok.

2019. szept. 26. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem a hús. Egy sült csülök ebédre és elvagyok vele másnap reggelig.
2019. szept. 26. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tojás ilyen. Ha reggel 10-kor eszek egy szelet pirítóst és mellé két tojást valamilyen formában, akkor délután 3 előtt nem vagyok éhes.
2019. szept. 26. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Én egy kis marék zabpelyhet eszem 1 deci tejjel.reggelire, 9kor, délig vígan elvagyok vele. Akkor ebédeleket főtt kaját, barmi lehet. Hogy mi laktat, az biológia. Nyilvan a hús jobban, mint a szénhidrát
2019. szept. 26. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Engem legjobban a hús laktat. Köret nélkül is gyakran eszem, vagy (nyers) zöldségekkel, sokáig nem leszek éhes tőle. Illetve ha valami kicsit zsírosabb ételt eszem, viszont azt ritkán szoktam, azért is érzem magam jóllakottnak tőle.

A tésztáktól és a péksüteményektől éhes leszek egy óra múlva.

A többi étellel általában elvagyok egy darabig.

2019. szept. 26. 20:03
 6/11 Lazy Lover ***** válasza:
73%
Marha hús palacsinta az ilyen bioktól nem lakok jól
2019. szept. 26. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán a zsiradékok laktatnak a legjobban, ha a szendvicsbe teszek sajtot, kb. kétszer olyan hosszú ideig el vagyok vele, mint simán, egy zsemlével. Reggel 6-kor megettem egyet, majd 1-2 óra múlva még egyet, majd kettőt és nem volt megállás. Hirtelen és erősen tört rám az éhség. Manapság, ha reggel megeszek egyet, amiben van sajt is, általában 11 - délig el vagyok vele és nem hirtelen jelenik meg az éhség. De vannak rosszabb napjaim, akkor szinte fél óránként fel tudnék falni egy fél éttermet. Ilyenkor szoktam minden midegy alapon pizzát rendelni. Van olyan hely, ahonnan kettőt kell rendelnem, hogy jól lakjak, de van olyan hely, ahonnan csak egyet eszek, eltelít és laktat, órákig nem jut eszembe az éhség. A zabpehelynél nagyon éreztem, hogy a kimért mennyiség kevés volt, gyömölcsöket nem szeretem, de ha leközdöttem sem laktam jól velük. Hiába eszek meg egy nagy tányér csirkemellett zöldségekkel, ami elméletben egészséges és laktat, hamar megéhezem. Ha tésztát eszek ebérde, ha lenne itthon, estére felfalnám az összes csokit és csipszet, de próbálok keveset venni ezekből. A bulgur az, amitől még jól lakok. A nagy mennyiség is laktat, azaz annyi, amennyi belém fér, de ez pont nem segít a fogyásban, ami a célom lenne. Mint látható, erősen küzdök az étkezéssel, éhezni nem, fogyni viszont szeretnék, de bármit eszem, hamar megéhezem és ennem kell.
2019. szept. 26. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor lakok jól, ha mennyiségileg sokat eszek egyszerre. Jobban szeretek napi kétszer nagyobb adagokat enni, mint ötször kevesebbet. És én egy jó nagy tál salátától is jól tudok lakni, ha van rajta joghurtos öntet és valamilyen hús vagy hal. De leginkább a szénhidrát+fehérje kombótól lakok jól, hiába eszek meg pl. gyümölcsből egy kilót, utána hiányérzetem van.
2019. szept. 26. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Még mielőtt valaki kioktat, tudom hogy a gyümölcsök nagy részben szémhidrátból állnak, inkább úgy értettem, hogy a magas keményítőtartalmú ételektől lakok jól, pl. krumpli, rizs, tészta stb.
2019. szept. 26. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem a hús laktat legjobban, ez tény. (Viszont nem a húst szeretem legjobban.)
2019. szept. 27. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!