Böjtnek ez nem túl drasztikus?
Elhatároztam, hogy léböjtölök.
Ezeket fogyasztanám naponta:
1l citromos víz
1l zöld tea
2 pohár almaecetes víz (1-1 teáskanál almaecettel)
2 alma
Nem lesz túl savas így a gyomrom? 3 napig lehet csinálni?
Ha lehet, ezt csinálnám 3 napig, utána ugyan ezeket fogyasztanám, csak mellé napi 2x ennék keveset.
Szerintetek?
én már több helyről (orvosoktól) is azt hallottam, hogy a böjt nem egészséges. Nem hogy megszabadulnál a méreganyagoktól, a szervezeted éppen hogy elkezdi termelni azokat az éhezés hatására, mivel a saját sejtjeit kezdi lebontani.
Többször végeztek is kísérletet, vérvétellel, májfunkcióval és egyértelműen ez jött ki, ennek ellenére a köztudatban a mai napig az ellenkezője terjed.
A szervezet (máj stb) normál működés mellett meg tud birkózni a méreg és salakanyagokkal, nem kell kínozni magad.
Nehogy megcsináld,az Istenért!!Agyon éhezteted magad..mi jó fog származni ebből neked?SEMMI!Az egészségedre ez káros hatással lesz.
Ne fogyizz ilyen módszerekkel...inkább menj ki,aztán fuss fél órát..
ok ok, csak egy gondolat volt, nyugi és köszönöm! nem csinálom, lebeszéltetek róla ti is meg a családom is.
még1x köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!