Szerintetek is romlik a Spar minősége?
Figyelt kérdés
Régen nagyon szerettem, de most már többször belefutottam olyanba, hogy rossz volt a zöldség, gyönyörű nagy, puha barack volt a szó szoros ertelmében vízizű, íztelen, a hagyma kívülről jó, belül poshadt, a hús a dátum lejárta előtt büdös, vagy a kifli előző napi, kőkemény. Nagyon nem szeretnék általánosítani, lehet csak ahova én járok, az romlott le.2019. szept. 19. 12:59
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Én is oda járok leggyakrabban, igaz nem pont a friss áruért.
Zöldség, gyümölcs soha nem ott volt a legszebb, úgyhogy azt ott nagyon ritkán veszek.
Hússal nincs bajom. De azt is szoktam máshol is venni, ha valami speciális kell, pl. kacsa.
Pékáru szerintem kifejezetten jó náluk.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak ahova én járok, az romlott le. :(
2019. szept. 19. 13:24
3/9 anonim 

válasza:

Némi romlást észrevettem én is, de közel sem ilyen szintűt. Itt inkább a készletekkel van gond, és néhány zöldség már kissé túlérett (nem penészes, csak mondjuk kis foltban puhább). Ettől függetlenül inkább megyek hozzájuk, mint a CBA-ba, vagy a Tuskóba.
4/9 anonim 

válasza:

Szolnokon a Spar undorito. Rohadt zoldseg gyumolcs, feldurt kiflik pl cigany asszony kezzel turja.
A sutemenyes pultnal 30p csongetes utan sem szolgaltak ki
Budos az egesz uzlet, nagyon koszos is
5/9 anonim 

válasza:

Én inkább Interspar a megyek .ott valamivel nagyobb a választék.
6/9 anonim 

válasza:

Én egy interspar-tól 5 percre lakom, de már nem szeretek oda járni. Régebben még korrekt üzlet volt, bár kicsit drága. Mára a bolt személyzete is leromlott, és ezzel együtt az egész kóceráj. Nem bánnak szépen az áruval, a törékeny kekszeket dobálják, a polcokra úgy odaszuszakolnak dolgokat, hogy nem lehet szépen levenni, 2 még leborul, ha hozzáérsz. De már azt a négyet nyilván lusta visszavinni. Ha valami kifogy nem töltik fel rögtön, legyen az macskakaja, vagy kekszféle, vagy ketchup. És csak a klíma megy nyáron, nincs szellőztetés, mikor belépsz megdöbbentően büdösnek érzed a boltot.
7/9 anonim válasza:
Legnagyobb baj a Spárral h kb fele annyi alkalmazottat foglalkoztat mint kb 10 évvel ezelőtt és ez látszik meg a minőségen is. Lehet szidni a coop-ot nekem se a kedvencem, de még se leharcolt, életkedvtől megfosztott dolgozókat látok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!