Csokis tetejű süteményt lefagyaszthatok? - a csoki "minősége" sokat romlik?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 13:47
2/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam,de vajon a jégkrémek csoki bevonatában van valami olyan,ami egy házi készítésű sütemény csoki "bevonatában" nincs?
Lefagyasztom,majd kiderül 3 hét múlva.
Köszönöm a válaszod!
2012. ápr. 25. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!