Miért romlik évek óta fokozatosan a boltokban kapható sörök minősége?
Nem mindegyik romlik. PL. a cseh sörök jól tartják magukat, hiába gyártják őket Magyarországon.
De ott van a soproni ami 4 decis lett és telerakják kukoricával, na az a sör ihatatlan lett.
Nah a Sopronit régen szerettem, most már vállalhatatlan az íze majdnem.
Leggyakrabban csak felvizezik az a trend?
Mindennek romlik a minősége, sajnos a söré is.
Lehet válogatni, van választék.
De a magyar annyira igénytelen, hogy inkább megeszi/megissza, de nem reklamál érte.
Ezért ilyen a minősége mindennek MO-n.
Csalók, gyilkosok röhögnek szabadlábon a normálisabb embereken, hogy sikerült megint az átverésük.
Tényleg romlik. Nyilván a költségcsökkentés a legfőbb indok.
A felháborító az, hogy ezt nem ismerik el, hanem trendkövetésről beszélnek. A vezetők és managerek szerint ők csak a piac (fogyasztók) igényeit szolgálják ki.
"Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!"
Így működnek a piackutatások, statisztikák is. Azt hoznak ki belőlük végül, amit akarnak.
Sajnos azok, akik nem veszik észre a minőségromlást, bármit el lehet adni. A te felvetésedet kisányos picsogásnak fogják tartani.
Ha maradnál a minőségnél, akkor javaslom a cseh sörök fogyasztását. 200 forint alatt nem találsz belőlük sehol sem, de kb. amúgy is ez a bekerülési költség a gyáraknak. Akkor képzeld el, hogy mit tudnak neked ennyiért magyar sörből eladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!