Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem lehet kapni fél...

Miért nem lehet kapni fél literes, üveges Heinekent a boltokban?

Figyelt kérdés

Csak dobozosban van, üvegesben meg csak 0,4es.. már jó pér helyen kerestem..

Miért?

#Heineken #fél literes
2015. febr. 7. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz helyen kerested. A fél literes üveges heineken van általában mindenhol, de kár pénzt kiadnod egy ilyen túlárazott löttyért.
2015. febr. 7. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
0.33-as is már csak dobozos van. Üveges meg csak 0.4-es meg 0.25-ös. Én csak annyit hallottam hogy az üveges Heinekennél ez lett az új szabvány, szóval fél literest már csak akkor találsz ha egy boltban még van a tavalyi készletből.
2015. febr. 7. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
baromság. Heti több ezer fél literes heinekent adok el, aki 0.4-est vesz a fél liter áráért az meg is érdemli.
2015. febr. 7. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem tescoban mondta ezt egy ott dolgozó csávó. Egyébként meg nem ugyanannyiba kerül. Fél literest utoljára mikor tescoban láttam 230 volt, a 0.4-es meg 190. Ahol te dolgozol lehet hogy van fél literes is és ugyanannyiba kerül mint a 4 decis de pl. tescoban már egy ideje nincs fél literes, de amíg volt addig sem volt egyárban a 4 decissel.
2015. febr. 7. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Ma direkt megnéztem a sparban. Ott sincsen fél literes üveges csak 4 decis. Tescoban tavaly év végén vissza akartam váltani vagy 12 fél literes Heinekenes üveget és már vissza sem vette az automata, viszont neten én is láttam hogy sok helyen árulnak.
2015. febr. 8. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Annyiba kerül a 0,4es mint más fél literes, de nekem az egyik kedvenc söröm.

Tescoban, sparban, coopban, cbaban, meg kisebb éjjelnappalikban / boltokban is néztem már, ha van akkor is mindenhol csak a 0,4es.. :/

2015. febr. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!