Miért nem lehet kapni fél literes, üveges Heinekent a boltokban?
Figyelt kérdés
Csak dobozosban van, üvegesben meg csak 0,4es.. már jó pér helyen kerestem..
Miért?
#Heineken #fél literes
2015. febr. 7. 16:42
1/6 anonim válasza:
Rossz helyen kerested. A fél literes üveges heineken van általában mindenhol, de kár pénzt kiadnod egy ilyen túlárazott löttyért.
2/6 anonim válasza:
0.33-as is már csak dobozos van. Üveges meg csak 0.4-es meg 0.25-ös. Én csak annyit hallottam hogy az üveges Heinekennél ez lett az új szabvány, szóval fél literest már csak akkor találsz ha egy boltban még van a tavalyi készletből.
3/6 anonim válasza:
baromság. Heti több ezer fél literes heinekent adok el, aki 0.4-est vesz a fél liter áráért az meg is érdemli.
4/6 anonim válasza:
Hát nekem tescoban mondta ezt egy ott dolgozó csávó. Egyébként meg nem ugyanannyiba kerül. Fél literest utoljára mikor tescoban láttam 230 volt, a 0.4-es meg 190. Ahol te dolgozol lehet hogy van fél literes is és ugyanannyiba kerül mint a 4 decis de pl. tescoban már egy ideje nincs fél literes, de amíg volt addig sem volt egyárban a 4 decissel.
5/6 anonim válasza:
Ma direkt megnéztem a sparban. Ott sincsen fél literes üveges csak 4 decis. Tescoban tavaly év végén vissza akartam váltani vagy 12 fél literes Heinekenes üveget és már vissza sem vette az automata, viszont neten én is láttam hogy sok helyen árulnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Annyiba kerül a 0,4es mint más fél literes, de nekem az egyik kedvenc söröm.
Tescoban, sparban, coopban, cbaban, meg kisebb éjjelnappalikban / boltokban is néztem már, ha van akkor is mindenhol csak a 0,4es.. :/
2015. febr. 8. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!