Szerintetek sokat eszem?
Leírom a tegnapot.
Reggeli: 20deka virsli majonézzel, egy kenyércsücsökkel.
Tízórai: 2 szelet dinnye, 2db kinder tejszelet, egy nagy sajtos pogácsa
Ebéd: egy tányér sertés raguleves(sertéskaraj, zöldborsó, s.répa, f.répa, krumpli), egy tényér bolognai spagetti(sok darált hússal és nagyon sok sajttal), egy dominó.
Uzsonna: egy tányér tejbedara(kakaóporral)
Vacsora: melegszendvics két szelet kenyérből(margarin, májkrém, parizer, kolbász, sok sajt).
Vacsi-vacsi: fél csomag pilóta keksz és még egy nagy szelet dinnye.
Szerintem rengeteget eszel, de a fő kérdés az, hogy milyen a fizikai aktivitásod és mindehhez hány kiló vagy?
Egy biztos, én ennyi kajától 120 kg lennék, mivel 6x eszel és minden étkezésed egy komplett főétkezésnek felel meg, rengeteg zsírral, cukorral, liszttel.
Ha 48-55 kiló vagy és hízókúrát tartasz, akkor rendben.
21 éves nő vagyok.
165cm 50kg.
Nem hízok, nem fogyok.
Fizikai munkám van, napi 10 órában, illetve napi 3 órát sétálok az uszkárommal.
Egyébként tegnap nem melóztam és a szobatársam beszólt, hogy mennyit zabálok, de csak úgy viccből, nem leszólásból, viszont elgondolkodtam.
Munkaidőben kb így étkezem:
Reggeli két szendvics vagy egy 4 tojásos sajtos rántotta vagy szintén virsli, de akkor 25deka és több kenyér:S
Munka közben vmi rendelt kaja, normál adag, most tegnap több volt, ennél kevesebbet szoktam.
Meló után nagyjából annyi, mint a vacsi(plusz a vacsi-nasi), de nem mindig melegszenya.
Jujj, hát ennyi kaját én kb.2 nap alatt eszek meg, de nem bántásképp írom 🙂. (159 cm, 47 kg)
De ha nem hízol tőle, akkor mázlista vagy és egyél nyugodtan. A sok mozgás, fizikai munka is biztos sokat számít abban,hogy tartod a súlyod.
Azért megpróbálnék kicsit kevesebb édességet enni, és több zöldséget, kicsit egészségesebb dolgokat. Még fiatal vagy, de hogy később se legyenek gondjaid a súlyoddal, egészségeddel.
Tudom, sajna édesszájú vagyok, több zöldség kéne helyette. Ezen megpróbálok változtatni.
Még az elején harmad ennyi kajával elvoltam, de a sok munka miatt szédelegtem, remegtem, nem tudtam mi van, de feltűnt, hogy többet kívántam enni, mint előtte és utána jobban voltam, szóval szerintem a munka miatt van.
Amúgy a kutyusom is egy agility-flyball-úszás nap után sokkal többet kunyerál a vacsi után, szóval ilyenkor ő is másfeles adagot kap, de nem látszik rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!