Hogyan készülnek a gyorskaják, pl. a McDonalds-ban, meg a Burger Kingben?
Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 19:42
1/12 anonim válasza:
Gyorsan. Mire vagy kíváncsi valójában?
2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván gyorsan,csakhogy mi az a bizonyos rész az elkészítésben amitől néhány ember hány?Azt tudom,hogy egészségtelen,meg hogy miért.
2019. aug. 16. 19:46
3/12 anonim válasza:
Azokat kérdezd meg, akik hánynak! Én még nem hallottam ilyen esetről.
4/12 anonim válasza:
Az az a rész, hogy van az agyukban valami pszichoszomatikus aberráció, amitől hánynak.
Evolúciós zsákutcák.
5/12 anonim válasza:
Magában a gyorskajáldákban csak összerakják a kajákat. Gondolom maga a húspogácsa meg hasonlók elkészítése. De az sima dolgoknál is van akit kikészít, pl egy hurka.
6/12 anonim válasza:
Ha valaki a McDonalds-ban, meg a Burger Kingben rosszul lesz a kajától, akkor vagy túlzabálta magát, vagy esetleg allergiás/túlérzékeny valamire, de ez nem a kaja hibája, hanem a fogyasztóé.
7/12 anonim válasza:
amikor életemben először ettem mekis kaját én is hánytam. mert túlzabáltam magam
8/12 anonim válasza:
Nem kellenek ilyen debil kérdések, köszi.
9/12 anonim válasza:
Vannak beszállítóik, akik előre elkészítve viszik a fagyasztott nuggetset, krumplit meg a többit. Gyakorlatilag csak megsütik és összerakják ezeken a helyeken már.
Semmi undorító nincs benne, ezek a franchiseok betartják a higiéniai előírásokat, nem úgy, mint egy aluljáros zug hamburgeres.
10/12 anonim válasza:
Mivel zsíros kaja a nagymennyisegu zsír(főleg aki nincs hozzá szokva), annak megterheli a gyomrát emiatt hányhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!