Hogy telik egy nap az étkezést illetően?
Én általában sokszor eszek keveset, de nem az alakom miatt, hanem mert így esik jól (étteremben is mindig fél adagot rendelek). Nem fogyózok, bár van rajtam kb 3kiló felesleg, de a jó kajákról nem tudok lemondani:)inkább edzek.
Reggeli: joghurt, utána nem sokkal egy banán, ebéd:sülthús (csak a száraz karaj) rizzsel, koviubival, délután palacsinta:2db eddig ennyi:)
Egy átlagos, sulis nap:
Reggelizni nem szoktam, csak tízóraizni a suliban, 1-2 szendvics, vagy nagy ritkán valami a büféből.Ebédelni a suliban szoktam, azt ami van...ha épp megeszem. Ha nem passzol az ebéd, veszek valamit uzsonnára, hogy míg hazaérek ne haljak éhen (4-5 körül). Vacsora otthon, szintén főtt étel, ami van. Napközben minden nap valami édesség..=/
Hétvége vagy szünet:
Mikor felkelek már dél van majdnem, úgyhogy reggeli nincs, ebédelni 1 körül szoktam vagy főtt ételt vagy valami bundás kenyeret vagy ilyesmit, ezzel elvagyok 5-ig kb., utána vacsora ez már biztosan főtt kaja, és este 9-10 körül is szoktam még enni szendvicset vagy ilyesmit. napközben szintén valami édesség.
Nem a legjobb, tudom..=/
reggeli: szendvics meg gyümölcs meg csoki
ebéd: ami van
vacsi: szendvics meg zöldség meg nasinak egy kis keksz csoki csipsz :D 16/L
reggeli: műzli tejjel, vagy szendvics
aztán egy kis gyümölcs mostanában, mivel rogyásig vannak a fáink :)
ebéd: nem mindig van, de ha van akkor igen széles választék, sülthústól a túróstésztáig..
vacsi: tojásránotta, vagy megint gyümölcs, vagy zöldség
Egy nap 5-szor eszem 3 orankent.
Reggelire valamilyen szendvics, tej, vagy muzli tejjel, mindenkepp valami tejtermek, tizoraira gyumolcs, ebed a munkahelyen altalaban szendvics, delutan, amikor hazaerek leves, vacsira pedig fott kaja, amit a csalad is eszik, melleje zoldseg vagy fozelek.
Én fogyózok.
Reggel egy kávét iszok, délután 2 körül van az ebéd, ami nálam leves vagy esetleg melegszendvics(sajt, ubi, ketchup). Vacsi általában pohár tej/kakaó/shake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!