Melyik alkoholos ital érződik a legkevésbé a lehelleten?
Figyelt kérdés
Nem csak a közvetlen fogyasztás utáni lehelletre értem, hanem: melyiknek a szaga érződik a legkevésbé/egyáltalán a fogyasztá utáni órákban, másnap?2019. jún. 27. 09:10
11/13 A kérdező kommentje:
kölyökpezsgő... eszméletlen, hogy nem gondoltam még erre:)))
2019. jún. 28. 07:20
12/13 anonim válasza:
Ha fájt a fejed tőle akkor rossz vodkát ittál, vagy túl sokat, és vizet meg semmit mellé. Sok vizet kell inni ha alkoholt iszol, és akkor a másnap megkímél. Én személy szerint ajánlom a Lidl-ös Liberté rumot, annak sincs sok szaga, iható, és olcsó is.
13/13 anonim válasza:
Pfu hát én nem tudom. Vodka,Jin,Whiskey ,pálinka tök mindegy. Mindegyiknél azt érzem,hogy 3 napos kocsmaszag árad a párombol . Az a nagyon fura,elviselhetetlen cefre szag ami kiskocsmákban lenni szokott. Amikor bemész és kifordul a beled a szagtól. 😂😂 Pfujj de utálom ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!