Az egyik vendégem leteremtett hogy miért 12 fokos a sör, igaza volt szerintetek?
Tegnap pont az volt a tévében, hogy nem a 12 fokos, hanem a melegebb íz hozza ki a sör ízét a legjobban.
Ráadásul ha íves pohárban adják, több fogy belőle és jobban ízlik a vendégeknek. Nem vicc.
Szóval még a 12 fokos sörrel jól is járt az öreg alkoholistája. :DD
Én minden hőmérsékleten megiszom a sört. Hidegen nekem tényleg csak "megiszom" -kategória, mert hidegen nem annyira érzem az ízét, szobahőmérsékleten viszont annál jobban érezni, ezért úgy sokkal jobban szeretem!
Szóval az íz elnyomása miatt az a véleményem, hogy aki hidegen issza, az vagy csak férfiasságból issza (de nem szereti), vagy nagyon melege van! :D
Nem tudom, milyen "vendég" az ilyen, és ilyenkor egyszerüen közölném vele, hogy akkor igya azt, amit hozott magával - és ez lenne az utolsó alkalom, hogy vendégem.
Egy vendégnek a házigazdát " leteremteni" a lehetö legnagyobb fokú bunkóság!
Vendéglátóipari egységről van szó, nem baráti látogatásról!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!