Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Más is van itt, aki nem...

Más is van itt, aki nem igazán szereti az alkohol ízét?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy milyen italt iszom, az alkohol ízét borzalmasnak gondolom, talán az édes likőrök egy része és a pezsgő, az amire azt tudom mondani, hogy tűrhető, de azokért sem rajongom.

Az utóbbi években nem is igazán iszom, tavaly is talán 3 alkalommal fogyasztottam alkoholt.

Kamaszként is csak a társaság miatt ittam, illetve bevallom, hogy akkoriban szerettem részeg lenni (ma már szánalmasnak és primitívnek találom). Akkoriban a vodka volt az, amit még képes voltam fogyasztani, leginkább keverve valamilyen üdítővel (pl. narancslével).

A sör számomra szinte ihatatlan, hányingerem lesz tőle, a borra is ez igaz.

Más is van így ezzel?

2019. jún. 19. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Én egyáltalán nem iszok alkoholt, nem szeretem.

Nem kávézok, nem cigizek, nem drogozok.

Ellenben víz, ásványvíz, tea, üdítők, gyümölcslevek jöhet minden féle, és minden mennyiségben.

31/N.

2019. jún. 19. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Az alkohol ízét én sem szeretem. Nem vagyok absztinens, koktélokat iszom, abban elbújik az alkohol íze, legalábbis számomra. A sörnek a szagát se bírom, igazából még az is zavar, ha mellettem isszák (nyilván nem szólok érte, de nagyon büdösnek tartom), a bort és hasonlókat utálom. Ez van.
2019. jún. 19. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Középiskolás és egyetemista koromban csak azért ittam - mindenfélét -, hogy befogadjanak azok a társaságok, akikhez tartozni akartam, de igazából sosem szerettem az alkoholt. Nem is részegedtem le soha, mert ismerem a határaimat és szeretem, ha van önkontrollom, bár egy enyhe alkoholmérgezést sikerült egyszer összehoznom (khmm, nem élveztem). Manapság már csak egy-egy radler csúszik le időnként, ha olyan kedvem van, mint például ma.
2019. jún. 19. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be az a keserű, tömény íz, és a szagát sem szeretem. Talán csokilikőrt, lightosabb koktélt, vagy sört meginnék néha, de abszolút nem hiányozna. A hatására sincs szükségem, nem egy italtól akarom jól érezni magamat.
2019. jún. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!