Miller vagy Asashi sör? Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Én mindkettőt szeretem, és kiváncsi lennék a ti véleményeitekre.
Ha lehet, indokoljátok miért...!
Akinek egyik sem ízlik, az ne válaszoljon!
Köszi
16/F
2019. jún. 13. 21:41
1/10 anonim válasza:
A japót majd megkóstolom. A Millernek az emblémájától hánynom kell. Ugyanis a Miller szponzorálta annak idején az Up Your Alley Fair fesztivált. A róla készült riportot linkelni sem merem, annyira undorító. Akit nagyon érdekel, a zombietime-on megtalálja. De vigyázzatok vele, mert a megtekintése poszttraumás sokkot okozhat. Én szóltam.
2/10 anonim válasza:
Én elsősorban az erősebbeket, vagyis minimum 5%-os söröket részesítem előnyben, de persze maga az íz is nagyon fontos, és nálam itt fordul a mérce: a Miller egész finom, az Asahi viszont csak simán az iható kategória.
3/10 Trevor. válasza:
Egyiket sem, mindkettő túlárazott.
A Millert a Borsodi gyártja és ennek köszönhetően olyan az íze, mint a kőbányainak, csak egy fokkal jobb, mert kihagyták belőle a kukoricadarát.
Az Asahi pedig egész érdekes, nagyon száraz és fura látni a rizst az összetevők között (bár a japánok mindent rizzsel esznek, szóval nem meglepő). Nálam ott bukik a dolog, hogy gyenge az íze.
Ennek a kettőnek az ársávjában van pl. Soproni IPA és APA, Dreher Pale Ale stb., inkább ezeket veszem.
5/10 anonim válasza:
#2-es, az erőnek nem az ízben kell megmutatkoznia, hanem a hatásban! :D
6/10 anonim válasza:
Bocs, én vagyok a #2-es, elnéztem, #3-asnak szól!
7/10 anonim válasza:
3-as de a Kőbányai viszont nem Borsodi hanem Dreher termék így inkább a Lövenhez hasonlítanám a Millert az a Borsodi alja söre, Miller is olyan semmilyen ízű csak kicsitt több benne az alkohol mint a Lövenbe. Abban teljesen egyetértek hogy túlárazott és hogy a Soproni IPA és APA is jobbak ennyiért de én még inkább Krusovicét vagy Pilsnert veszek ilyen áron. Asashit még nem kóstoltam de eddigi véleményeket hallva nem is érdemes.
8/10 anonim válasza:
#7nél a pont!
Az Isten magyar,
A sör pedig cseh.
9/10 anonim válasza:
#7-es, nem a véleményekre kell adni, mindenkinek saját szája ízlése! Kóstold meg, aztán majd eldöntöd, egyszer mindenképp megéri venni!
10/10 anonim válasza:
Egyiket se,buta amerikai termék. Helyette Staropramen , Pilsner urquell, vagy valami más normális cseh sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!