Más is van itt, aki nem igazán szereti az alkohol ízét?
Mindegy, hogy milyen italt iszom, az alkohol ízét borzalmasnak gondolom, talán az édes likőrök egy része és a pezsgő, az amire azt tudom mondani, hogy tűrhető, de azokért sem rajongom.
Az utóbbi években nem is igazán iszom, tavaly is talán 3 alkalommal fogyasztottam alkoholt.
Kamaszként is csak a társaság miatt ittam, illetve bevallom, hogy akkoriban szerettem részeg lenni (ma már szánalmasnak és primitívnek találom). Akkoriban a vodka volt az, amit még képes voltam fogyasztani, leginkább keverve valamilyen üdítővel (pl. narancslével).
A sör számomra szinte ihatatlan, hányingerem lesz tőle, a borra is ez igaz.
Más is van így ezzel?
Jelen. 42 éves vagyok, és soha, semmilyen körülmények között nem iszom alkoholt.
Minek? Borzalmas íze van. Marja a szám, a torkom. Szédülök tőle, rosszul vagyok. Szó szerint megmérgezem magam. Értem én, hogy a lakosság 99%-a döbbenten néz erre, "há' pedig az jó!", de szerintem nem jó.
Igen, én is így vagyok vele!
Csak a nagyon édes borokat, meg talán az édes pezsgőt szeretem, a többit nem. Volt, hogy próbáltam inni pl bort ha olyan eseményen voltam; de most már úgy vagyok vele, hogy ha úgysem ízlik, akkor inkább nem is iszok általában.
Dettó. A sört egyenesen rühellem, maximum a meggysört iszom meg. És minden játszik, ami finom. Malibu alma, vodka narancs, Baileys és kb. ennyi :)
19/F
Így vagyok vele én is!
Ezért kell koktélt inni,abban nem érződik az alkohol!(ha jól van elkészítve)
Én se szeretem úgy általában az ízét,sört utálom, bor elmegy, ha megkínálnak, de kb egy ujjnyit iszom, aztán kész.
Ritkán iszom, különleges alkalmakkor, akkor gintonic, vodkanarancs, ilyesmi, de ez azt jelenti, hogy egy éjszakai buli alatt egy, max két pohárral. Ha valaki azt mondaná, hogy soha többet nem ihatok alkoholt, nem lenne vele gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!