Buszface kérdése:
Következő whiskynek mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Kezdő whiskys vagyok(sima Jim/Jack,Lagavulin 16,Lidlös szörnyű skótot kóstoltam eddig) szeretnék valami jót venni(nyitott vagyok minden fajtára, amerikai, skót,japán, kb minden😀
Idrinksen nézegettem, de nem nagyon tudok választani😢
A keret max 12000/7dl
Köszi előre is!
2019. máj. 3. 18:48
1/6 anonim válasza:
Kicsit drága így kísérletezgetni, nem? Menj el egy bárba ahol van sokféle és kóstolgass. Hiába írja itt valaki, hogy ezt vagy azt vedd, semmi garancia rá, hogy neked bejön.
2/6 anonim válasza:
engem az érdekelne marha módon, hogy mi a lószart keres a kulcsszavak közt a migráns?
3/6 anonim válasza:
2-es a többi kulcsszónak sincs több köze a kérdéshez :D
4/6 anonim válasza:
10 éves Ardbeg, vagy 14 éves Oban. Esetleg egy Bowmore Legend.
5/6 anonim válasza:
#3 ebben igazad van, azt nem is figyeltem. A migránson akadt meg a szemem. Magyarország, rossz beidegződések... Már vonzza a szemem...
6/6 anonim válasza:
Ha jelented a kérdést, akkor törik a köcsögöt :) szabályok között bent van, hogy a kulcsszavaknak tükröznie kell a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!