Vélemények a következő Whiskykről?
Johnny Wallker=?
Jack Danniel's=?
Jim Beam=?
Ballantines=?
Azt is írjátok le, hogy hogy van nálatok ezekből a top 4.
Nem pontosan értem a kérdést. Az alap belépő szintű, kereskedelemben kapható italokról beszélünk vagy ugy általánosságban a márkákról? Mert nem mindegy hogy egy 4 ezer forintos Johnny Walker Red Label-ről vagy egy 60 ezer forintos Blue Label-ről. De mindegyik márkának vannak komolyabb, sokáig érlelt, különlegesebb italai. Ha csak az alap, kommersz modellekről beszélünk akkor:
1. Jim Beam - szerintem a legolcsóbb Jim Beam is egy kellemes pia szódával. Én alapból a bourbon-t jobban kedvelem, ezért is ez az első a listán.
2. Johnnie Walker - itt ugye a Red Label a belépő termék, szerintem vállalható.
3. Jack Daniels - szerintem nem rossz, de nagyon túl van árazva. Múltkor néztem Tesco-ban már majdnem 7 ezer forint, ennyiért én biztos nem vennék, rápakolsz még egy kis pénzt és sokkal jobb italt kapsz ennél.
4. Ballentines - nekem ez soha nem jött be.
2.
Johnny Wallker: Eddig sajnos csak a red label-hez volt szerencsém, az nekem borzalmas volt. Illetve egyszer ittam goldot, de arra már nem emlékszem. Sok más volt már akkor bennem.
Jack Danniel's: Sosem ittam még és nem is tervezem.
Jim Beam: A régi fehér cimkés kicsit nehezen ment le néha, de még mindig magasan verte a többi alap whisky-t. Az újabb pedig nekem nagyon ízlik. Bár már nem olyan karakteres, ezt bánom. A fekete pedig nagyon jó. Többit is tervezem megkóstolni. Bourbont szeretek inkább inni.
Ballantines: Régen próbáltam az alap kiadást, akkor nekem gyógyszerízűnek tűnt.
Johnny Walker
Elég sok whiskyt ittam már, imádok whiskyzni, de ez az egy amit máig nem bírok meginni. 5cl is ihatatlan belőle.
Jack Danniel's
A felsoroltak közűl a legerősebb ízű, érdekes, iható, ha nincs más akkor ilyet veszek, de számomra csak a 2. helyen van.
Jim Beam
Colával oké. Simán eszedbe ne jusson!
Ballantines
Imádom. Jellegzetes íze van, csukott szemmel is megmondom, hogy ez az, és szerintem nagyon finom.
Johnnie walker:az alap red és blacl között számomra nincs nagy különbség
Jack Daniels:Szerintem korrekt középmezőny jobb mint a fekete/vörös johnnie
Jim Beam:az alap fehér szerintem korrekt,jobb mint a johnnie red-je,a fekete nagyon izlik,de az abszolút favoritom a zöld cimkés choice,egyik kedvencem,az ára egy sziten mozom a jack teenese és jim Black-el,megfizezhető és minőségi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!