Fogamzásgátlora mikortól ihatok töményet?
Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 20:41
2/9 anonim válasza:
Nem szabad semmilyen gyógyszerre se
3/9 anonim válasza:
Szívgyógyszerre nem szabad, meg ami igazából gyógyszer. A fogamzásgátló hatását semmilyen mértékben nem befolyásolja, csak ha annyit iszol, hogy kihányod
4/9 Alain Delon válasza:
Esetleg elolvashatnád a betegtájékoztatót. Én allergiagyógyszerrel jártam úgy, hogy az első papírjába az volt írva, hogy semmilyen étel, ital fogyasztása nem befolyásolja a felszívódását, utána kaptam egy másik allergiagyógyszert, na annak a papírjába meg az volt írva, hogy evés vagy gyümölcslé fogyasztása előtt egy órával vagy ezek után két órával kell bevenni, mert bizonyos tápanyagok befolyásolhatják a hatóanyag felszívódását.
5/9 anonim válasza:
Igen, de az alkohol nem tápanyag. Nem tudja ilyen szinten befolyásolni
6/9 anonim válasza:
Olvad el, hogy mit ír a tájékoztató, de fogamzásgátlónál inkább az a lényeg, hogy ne hányj/ne legyen hasmenésed a bevételt követő 3-4 órában, mert akkor nem szívódik fel rendesen és abból lehetnek bajok.
7/9 anonim válasza:
Akármikor ihatsz, nem befolyásolja, csak ne igyál annyit, hogy hányás legyen a vége.
8/9 anonim válasza:
5éveszedek altforallet
De más ismerösök daniellet yangeet
Mindegyiknél fogyaszthatsz alkoholt
De ne hányj v f*ss négy órával bevétel után mert négy ora a felszívódási idő.
Az alkohol nem befolyásolja hidd el nekem nem vagyok mai pipi....
9/9 Meton válasza:
Sokan isznak alkoholt gyógyszerre. Lehet rajta vitatkozni, mert tulajdonképpen a gyógyszer hatását turbózza fel. Az alkohol javítja a gyógyszer felszívódását. Ez ugye azzal jár, hogy sokkal több hatóanyag kerül a szervezetbe. Fogamzásgátlónál több hormon. Erősebb lesz a hatása, de valószínűleg a mellékhatások is erősödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!