Milyen töményet vegyek 2000ft-ból?
Figyelt kérdés
Lehetőleg fél literes töményet vennék max 2000ft értékben boltban. Grappára gondoltam, de még nem tudom, mit ajánlotok?2015. szept. 9. 20:00
1/9 anonim válasza:
semmilyet, ennyi pénzért nem lehet semmi normálisat venni.
3/9 anonim válasza:
Tescoban holnaptól szombatig nem a fél literes hanem a 7 decis royal lesz 1950-ért. Annyiért az szerintem rohadt jó vétel
4/9 Phoney válasza:
Konkrétan grappa nincs, de ocsmány félliteres törkölypálinkát a legtöbb hiperben lehet kapni ennyiért. Némi elvetemültséggel meg is lehet őket inni, én bevallom, hogy megtettem már :)
5/9 anonim válasza:
vodka, annak legalább jól el lehet nyomni az ízét, ha szar
6/9 anonim válasza:
Kedden még akciós volt a Sparban a Becherovka, 2099 Ft volt a fél liter. Hátha még tart...
7/9 anonim válasza:
mi az auchanban vettünk 7deciset 1990(!)forintért,valami iconic blue.íze kb mint a royal és társai,na de mégiscsak 7deci 4 árán :D
amúgy rögtön 2-t is vettünk,amiért ilyen olcsó,és mi vittük el az utolsót.gondolom elkapkodta a sok csóró mint mi XD
9/9 anonim válasza:
Házit olyantól, akiben megbízol. 5dl-t már lehet ennyiért kapni, ami minőségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!