Milyen izű Becherovkát vegyek?
Figyelt kérdés
Évfordulóra szeretnék a páromnak, ő még nem ivott, én egyszer ittam, annak kellemes fahéj íze volt, de nem zöldes-sárgás színe volt, mint ahogy mondják, hanem színtelen volt.
A citromos is finom?
2015. júl. 9. 08:05
1/4 anonim válasza:
Igen az is nagyon-nagyon finom, vagy ha bírjátok az Ice and fire is isteni,de erős, annak fekete üvege van.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, félek, hogy nem fog neki ízleni,de ez benne van a pakliban. XD
2015. júl. 9. 08:10
3/4 Phoney válasza:
A citromos nekem borzasztóan nem ízlett, de nem is igazán hasonlít az eredetire, domináns citromízű és az alkoholtartalma is sokkal alacsonyabb.
Az eredeti egyébként halvány zöldessárga, de félhomályban tényleg tűnhet színtelennek.
4/4 A kérdező kommentje:
Az originált vettem, remélem ízleni fog.
2015. júl. 9. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!