Naponta 2 liter sör soknak számít?
Jaaa, ha el van cseszve az életed, akkor nem sok.
De arra,figyelj, hogy ezzel más életét ne cseszd el!
Haverokkal dumáljatok, beszélj egy pappal, kocsmárossal, pultossal. Én a. Helyi zöldségesnek öntöm ki a lelkem. Ő az én pszichológusom.
Az ital lazít. Igen. De a Kibeszélés nekem többet ér.
Próbáld ki te is.
Figyelj, druszám, az alkoholizmus semmi jóra nem vezet! Lehet, hogy a mámoros állapottól átmenetileg jól érzed magad, de azon kívül csak mégjobban elcsesznéd az életed, mint amennyire már el van!
Egyik ismerősömnek az Aranyfácán a kedvence, ami ugyan csak 4%-os mindössze, de ha egy nap megiszik 4 dobozzal, akkor idegileg úgy hat rá, hogy bármin nagyon könnyen megharagszik, és simán kibírja, hogy akár 2 hónapig abszolút nem szól a feleségéhez, aki egyébként semmi rosszat nem csinált! Te miért akarnál ártani a szeretteidnek? Ha bármi lelki problémád van, számtalan más megoldás létezik rá!
Nekem már akkor jobb kedvem lesz, ha naponta csak fél liter sört iszok, olyat, ami 5%-nál erősebb! Ráadásul az még reális mennyiség, tehát simán belefér úgy, hogy jogosan senki nem titulálhat alkoholistának!
Az alkoholizmus az mikor nem tudod megállni, hogy ne igyál.
Ha nem kell vezetnem én is simán legurítok 5-6 dobozzal egy nap, de van, hogy 10-ig is eljutok, normálisan elosztva ettől még nem lesz részeg az ember.
Ha tudom, hogy mennem kell valahová vagy vezetnem kell minden gond nélkül megállom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!