1 liter energiaital naponta?
1 liter energiaitaltól naponta lehet bajom pl. 10-20 év múlva? Igazából csak az íze miatt iszom, tehát nem azért hogy menőzzek vele. Legszívesebben még a víz helyett is azt innám, csak félek attól bajom lenne. Még azért is parázok mivel apukám és a nagymamám is volt szívbeteg, és ez esetleg öröklődhet. Ennyi még szabad vagy le kéne szoknom róla?
13/L
nemhogy 10-20 év múlva lesz problémád, hanem hamarosan. 13 éves szervezettel "vidám" dolgokat tud csinálni.
Amire számíthatsz első körben:
- emésztési zavarok
- alvászavarok
- hangulatingadozás
- vérnyomásproblémák
- szívdobogás
- random rosszullétek
Ezek közül valószínűleg párat már ki is pipálhatsz. Max egyenlőre csak enyhe tünetek vannak. Ez csak rosszabb lesz. Hagyd abba azt a vackot és igyál mást.
Pár hete volt egy hasonló kérdés, amihez linkeltem egy oldalt. Nagyon le lettem hurrogva.
A címe kb. energiaital házilag.
Olyan frissítő italok receptjeit tartalmazta, amelyek sokkal finomabbak, mint a bolti energialatok, s azokkal ellentétben teljesen egészségesek. Igaz, házilag kell összedobni, de szerintem megéri.
Ezek is hasonló oldalak:
Próbáld ki valamelyiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!