Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi tegyek ha iszom, és agressz...

Mi tegyek ha iszom, és agresszív leszek tőlle?

Figyelt kérdés
Me értsetek félre, nem minden alkalommal, de mikor példáúl ott van a barátnőm, akkor borzasztó módon féltékeny leszek, akár a haveromra is. Multkor siekresen sajnos megütöttem a haverom, pedig semmi konkrét nem történt,csak félre vonúltak beszélgetni. Ezzel az a baj ha nincs is ott,van mikor abban lelem az örmöm , hogy valaki belém kössön és tudjak vele veszekedni. Netán verekedni, de ez sose fajul addig. Ez ellen szeretnék tenni valamit, de mit lehetne? Nem az alkohol fogyasztással van a baj, és nem is menyniséggel.

2018. dec. 29. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

" az agyszintem nem is a főldet súrólja"

Na, hát ha így, akkor ez jusson eszedbe részegen is!

És a részegek önérzetességét meglovagolva, mutasd meg a világnak, milyen legény vagy te, és hogy az igazi férfi erő nem a bicepszben van, hanem a higgadt magabiztosságban, tartásban, önuralomban!

Mit gondolsz, a barátnőd azt fogja értékelni, hogy meg tudod verni valamelyik haverodat?

Mi következik, farokméregetés?

Vagy azt fogja értékelni, ha megbízol őbenne is, meg bízol annyira saját magadban, hogy nem kell féltékenynek lenned!

Aki verekedéssel akar bizonyítani, az akár komplexusos is lehet.

Egy önbizalommal teli férfinak nem így kell bizonyítania.

Csak jusson eszedbe ez részegen.

Ha ezt akkor felfogod, és felülemelkedsz, akkor van remény.

Ha elgurul a gyógyszer, akkor lásd a 6-os választ: egy kretén állat vagy. :D

2018. dec. 29. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Sikerült valamit tenni?
2020. jún. 23. 08:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, az évek alatt sokat javult, normálisan össze tudunk űlni inni/beszélgetni és nem szoktak gondok lenni. Ha kicsit tulcsúszik az alkohol mert annyira jól érezzük magunkat akkor sincs gond. A féltékenység sincs már, bízom benne és ő is bennem. Sok tanácsot és véleményt kaptam amit köszönö, és úgy gondolom, hogy büszkén kijelenthetem, helyrejöttek a dolgok! :)
2020. jún. 23. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Okés,gratula.
2020. jún. 23. 09:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia, 6,10,11 vagyok.

örülök, hogy sikerült ezt kinőnöd, hosszútávon az embernek a személyisége is változik, jó esetben fejlődik, pláne fiatalon. És ahogy érettebbé válik az ember, szélesebb látókörben látja a világot, megtapasztalja, minek milyen pozitív, vagy negatív következménye van, miért éri meg idegeskedni, féltékenykedni, aggódni, balhézni stb,

egészséges esetben az ilyen problémákat egyre inkább maga mögött hagyja.

Tényleg jó olvasni, hogy túlléptél ezen. :)

Utólag visszagondolva, már az egy hatalmas lépés volt, hogy anno objektívan figyelted saját magad, felismerted a hibádat, és kiírtál ide egy kérdést, mert elhatároztad, hogy változtatni akarsz.

És meg is tetted, szóval tényleg nem a "földet súrolja az agyszinted", ebben is igazad volt! :D

2020. jún. 23. 16:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyi idő után is válaszoltál és persze a segítségeket is. :)
2020. jún. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!