Kola pálinka keverék milyen lehet és milyen arányba?
Undorítóan hangzik.
Én nem próbálnám ki.
Egy jó pálinkát lehet keverni, csak felesleges, de úgy egyébként egy helyesen cefrézett és helyesen lefőzött, gyümölcsalapanyag miatt(!) ízben, illatban gyenge pálinka simán lehet bármilyen koktél alapja, mert jellegben (illetve pont, hogy jellegtelenségben :D ) közel van egy jó minőségű vodkához, megkockáztatom, hogy annál még jobb is.
Ízes, illatos pálinkák, akár egy jó barack, meggy, körte, szőlő pálinka vele azonos gyümölcslével passzol, abból nem "lóg ki". Lehet longdrinkhez felhasználni, s úgy gondolkodj, hogy milyen ízek és milyen gyümölcs ízek passzolnak össze. Úgyhogy aki azt ajánlotta, hogy kólába meggy pálinka, az jól gondolja. Kólának a gyümölcsök közül a meggy, a citrom, a narancs áll jó, így a meggy pálinka az, ami nem fog helytelenkedni benne.
Azért nem jó a pálinka long drinkhez mert nem akarjuk, hogy long drink legyen belőle. A whisky-kóla micsoda egy förtelem? És mégis isszák... Mert van, mert megszoktuk, hogy van ilyen. Pálinkát a long drinkekbe!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!