Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi az ami felerőítiheti az...

Mi az ami felerőítiheti az alkohol hatását?

Figyelt kérdés

Èn eddig ezeket tudom:

1. Éhgyomor

2. Fáradtság

3. Meleg

Azért kèrdezem, mert egy ismerősöm, aki rendszeresen fogyaszt most nagyon rosszul bírta es csúnyán berugott és értetlenül állunk az eset előtt.

2018. nov. 29. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az általad felsoroltakon kívül lehet még az oka betegség, gyógyszerre ivás, különböző italok keverése, vagy csak egyszerűen besokallt a szervezete - mivel azt írod rendszeresen iszik.
2018. nov. 29. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet lelkiállapot is. Én alapból megtudok inni úgy egy üveg bort, hogy meg sem látszik rajtam. De volt olyan, hogy egy unicum és három pohár bor után olyan hülye voltam, hogy egy életre megbántam. Emellett tapasztalatom szerint felerősítheti a hatását a cukor is. A lengyelek pl. úgy is isszák a sört, hogy egy kis málnaszörpöt öntenek bele. Kipróbáltam, isteni finom, elveszi a kesernyésségét, de gyorsabban fejbe is vág. Fehér borból pl. az édeset szeretem, de egyszer hoztunk somlóról száraz fehéret ami nekem savanyú. Bodzaszörpöt adtam hozzá, olyan lett mint egy édes, muskotályos bor, de ettől is jól megszédültem.
2018. nov. 29. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak egyéni, értehetlen dolgok is. Egyszer úgy ittam negyedliter töményt, hogy semmit nem éreztem, de egy sört is éreztem már, normálisan jó messze vagyok mindkettőtől, középen.

Nekem az éjszaka, a hangulat, a társaság is rátesz... Ha kellemes délután iszom meg egy sört otthon, annak nem sok esélye van bármire... Ez nyilván pszichés dolog.

Az ismerősödnél nem sok esély van rá, de a ketózis betesz az alkoholtűrésnek, sokkal jobban, mint egy sima éhgyomor.

S ahogy már írták, nem mindegy, mit ivott s keverte-e.

A legcsúnyább berúgásom fél üveg rendes bor és 2 korty iszonyú hitvány bor után történt, totális filmszakadás. A rosszak előtt semmi bajom sem volt. Vannak, akik érzékenyek erre.

2018. nov. 29. 12:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Fantasztikusak a valaszok! Sokat tanultam ma is! :) Nagyon szepen koszonom mindenlinek!!!♡
2018. nov. 29. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
#2. voltam. Most eszembe jutott még egy sztori. Alapból nekem három sör meg sem kottyan nyáron. De egyszer egy gázon autóztunk haza Szlovéniából, és enni sem ettünk egész úton. Hazafelé betértünk egy kocsmába, és ott legurítottunk pár sört, (én azt hiszem hármat) majd elfeküdtem a kocsi hátsó ülésén míg a pasik még iszogattak, és arra sem emlékszem, hogy a párom hogyan kísért fel a lakásba. Részegnek látszottam, és úgy is éreztem magam, de valójában inkább kimerült voltam.
2018. nov. 30. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
A gyümölcsök is csúnyán el tudnak bánni az emberrel, ha alkoholt iszik rá.
2018. nov. 30. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!