Mi az ami felerőítiheti az alkohol hatását?
Èn eddig ezeket tudom:
1. Éhgyomor
2. Fáradtság
3. Meleg
Azért kèrdezem, mert egy ismerősöm, aki rendszeresen fogyaszt most nagyon rosszul bírta es csúnyán berugott és értetlenül állunk az eset előtt.
Vannak egyéni, értehetlen dolgok is. Egyszer úgy ittam negyedliter töményt, hogy semmit nem éreztem, de egy sört is éreztem már, normálisan jó messze vagyok mindkettőtől, középen.
Nekem az éjszaka, a hangulat, a társaság is rátesz... Ha kellemes délután iszom meg egy sört otthon, annak nem sok esélye van bármire... Ez nyilván pszichés dolog.
Az ismerősödnél nem sok esély van rá, de a ketózis betesz az alkoholtűrésnek, sokkal jobban, mint egy sima éhgyomor.
S ahogy már írták, nem mindegy, mit ivott s keverte-e.
A legcsúnyább berúgásom fél üveg rendes bor és 2 korty iszonyú hitvány bor után történt, totális filmszakadás. A rosszak előtt semmi bajom sem volt. Vannak, akik érzékenyek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!