Egyetemisták! Milyen gyakran vagytok részegek?
Figyelt kérdés
Egyetemen szorgalmi időszakban milyen gyakran szoktatok berúgni?
Így egyetemisták,meg akik nem azok érdekelne a véleménye,hogy szorgalmi időszakban havi 2-3 berúgás nem-e számít soknak? Ez is csak akkor ha 1-2 hetente lemegyünk bulizni,azonkívül meg vizsgaidőszakban mondjuk havi 1 berúgás ha elmegyünk valamerre buliba.Bulin kívül soha nem fogyasztok alkoholt.
Köszönöm a válaszotokat!
2018. nov. 23. 00:06
1/9 anonim válasza:
Még soha nem voltam részeg, de amit te írsz, az belefér szerintem.
2/9 anonim válasza:
En nem szoktam bulizni se inni:D így is lehet:)
De az evfolyamtarsaim kozul sokan heti 2 x:D
20L
3/9 anonim válasza:
Én havonta egyszer-kétszer szoktam kicsit többet inni a kelleténél. NEm megy a tanulmányi eredményem rovására. Szobatársakkal szoktam még néha esténként egy doboz sör
4/9 anonim válasza:
Hááát, szerintem sok. Most még nem látszik, de pár év múlva megérzed a hatását. 31 vagyok, és a korosztályomban döbbenetes különbségek vannak egészségi állapotban, kinézetben azok közt, akik rendszeresen buliztak-lerészegedtek-nem aludtak eleget, és azok között, akik nem csináltak ilyet vagy csak ritkán.
5/9 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy a berúgás alatt mit értesz, én csak ritkán megyek "bulizni", amikor tényleg berúgok(évente 2-4 alkalom), de majdnem minden hétvégén össze szoktunk ülni haverokkal egyet beszélgetni, és inni, de akkor "csak" 4-5 sör, vagy 1 üveg bor plusz esetleg 1 vagy 2 feles, amit inni szoktunk, ez az a szint nekem, aminél már garantáltan meg van a hangulat bármihez, de még teljesen a magam ura vagyok, és másnapos sem leszek tőle.
6/9 anonim válasza:
Havonta 2-3 részegség szerintem sok, gyakorlatilag minden héten-tíz napban leiszod magad.
7/9 anonim válasza:
HA ezen oldal alapján itélném meg az egyetemistákat akkor az jönne le , hogy szinte senki nem iszik , rendesen készül még szorgalmi iődszakban is.
A valóság nem ez, ezt mind tudjuk
8/9 anonim válasza:
A másk meg attól, hogy iszol nem kell berúgni
9/9 anonim válasza:
3-5 havonta megesik egy berugás, havi 1-2x iszom néhány pohárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!