Azért az durva lenne, ha a whiskeyjüket se tudnák meginni.
Soha sehol nem hallottam ilyen tévhitről, hogy az amerikaiak ne tudnának töményt inni. Tudnak.
Azt hiszem, egyes ázsiai népek bírják rosszabbul az italt, de attól még isznak töményt, max. kevesebbet.
2018. nov. 15. 23:02
2/18 anonim válasza:
"nekik ez túl erős és a bornál erősebbel már nem bírnak"
Marhaság. Gin, whisky, brandy, vodka, stb. Elég sok a bornál jóval erősebb piát is isznak. A pálinkát nyilván nem ismeri arra az átlagember, ebből következően szokatlan lehet neki, ha először kóstolja. De aki bírja a tömény alkoholt, az a pálinkát is bírja, teljesen mindegy hogy magyar vagy amerikai.
2018. nov. 15. 23:04
3/18 anonim válasza:
A '10-as években fejenként évente 40 liter whisky-nek megfelelő alkoholfogyasztás volt az USA-ban, úgyhogy vagy sikerült az unokáik máját is előre elinniuk, vagy alaptalan hülyeséget hallottál.
2018. nov. 15. 23:04
4/18 anonim válasza:
Nincs így. Ők is isznak töményet.
2018. nov. 15. 23:17
5/18 anonim válasza:
"a bornál erősebbel már nem bírnak" - oltári nagy baromság! Kereskedelmi forgalomban a legerősebb borok alkoholtartalma 12.5% , míg a leggyengébb whiskey-k 40%-nál kezdődnek! A 2 között azért rendesen van különbség, ráadásul a legismertebb minőségi whiskey márkák közül a Jack Daniel's és a Ballantines is amerikai! Ugyan miért gyártanának az amcsik whiskey-t, ha Ők maguk nem bírják?! Az igazi házi pálinka pedig sokkal erősebb, mint a bolti lötty, 50%-nál kezdődik a leggyengébb, ami azért már nem olyan nagy ugrás a whiskey-hez képest, simán bírniuk kell! Ezeket a hülyeségeket hol hallottad?
2018. nov. 16. 00:51
6/18 anonim válasza:
Változó, van aki bírja és van aki nem, én azt halottam az ismerõseimtõl akik kint vannak, hogy azért akik eddig próbálták 15 emberbõl 5 ember bírta.
2018. nov. 16. 01:20
7/18 Mojjo válasza:
@5: Nem tartozik a témához, de a 12,5% nem, hogy a legerősebb kereskedelmi forgalomban kapható borok alkoholtartalma, de valahol az alsó-közép szinten mozog ilyen téren. Rengeteg 13-14 fokos bor van a boltok polcain, 14,5 is előfordul. Nagyon ritkán akár afelett is, 15-15,5 sőt, kivételes esetben akár 16 is.
2018. nov. 16. 02:17
8/18 anonim válasza:
"Az amerikaiak tényleg nem birjáj a pálinkát?"
SOHA ne altalanosits. A magyarok tenyleg mind palinkat isznak es alkoholistak? Ez ugyanaz.
Egyebkent jobb ha tudod, Magyarorszagon szulettem es magyar is vagyok, de a palinkat (egyiket sem) nem birom, mert budos es nekem tul eros. A ferjem sem szereti, ha alkalomadtan tomenyet iszunk, akkor kizarolag Unicumot vagy vodkat.
2018. nov. 16. 02:49
9/18 anonim válasza:
8: Én meg semmit nem iszok.:) El sem tudom képzelni, hogyan izlhet valakinek alkoholos ital!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!