Az egyik külföldi ismerősömnek szeretnék vásárolni borokat ajándékba. Milyeneket ajánlotok?
Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 23:12
1/13 anonim válasza:
Tokaji aszut. Eppen ma olvastam, ezeket viszik legjobban a turistak a repuloteren.
2/13 anonim válasza:
Sauska, Takler, Szt. Andrea, Kiss Gábor
3/13 anonim válasza:
Ha boroKAT akarsz neki venni akkor talán legegyszerűbb volna egy komolyabb borválogatás.
5/13 anonim válasza:
én a poén kedvéért vennék neki egy alja kannásat is műanyagpalackban és elmondanám a történetét, hogy ezt általában a legszegényebb réteg issza és régen komolyan tablettából csinálták és még veszélyes is volt a fogyasztása :D egyébként egy Tokaji tényleg nem rossz ötlet
6/13 anonim válasza:
Hát ha már többesszámban mondod, akkor a helyedben egyértelműen én is összeállítanék neki egy kollekciót, 1-1 palackkal a legnagyobb magyar bormárkákból, például: Egri Bikavér, Tokaji Aszú, BB, Törley bor, Lovassy, Szent István Korona. Egy üveg bor nem drága, még a legnagyobb márkák a legdrágább helyeken is 1000 Ft környékén mozognak, de inkább alatta! Azt pedig, hogy milyet veszel neki (szín és íz), Neked kell tudnod, hogy milyet szeret.
7/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi, most láttam, hogy az Aszú elképesztően drága, 3000-12000 Ft között van, de más Tokaji borok, például Furmint, tényleg 1000 Ft alatt!
8/13 anonim válasza:
Szekszárdi száraz vörösborokat!
9/13 anonim válasza:
Férfinek egy nagyon sötét, szinte harapható száraz, kicsit csersavas vöröset.
Nőnek egy fehér édes muskotályost. Bár az édes borok pancsoltak (egy sok éve ebből élő borász szerint édes bor nem létezik) de a nők ezt szeretik.
10/13 Mojjo válasza:
@9:
"egy sok éve ebből élő borász szerint édes bor nem létezik"
Az az ember jól megvezetett téged. Vagy azzal vert át, hogy borász, vagy azzal, hogy nem létezik édes bor. Ha érdekel a téma, itt a 4-es és 5-ös hozzászólást olvasd el, és felejtsd el azt a marhaságot, hogy nem létezik természetes édes bor:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!