Azt a kékszőlőt is érdemes leszüretelni, és a bornak valókhoz tenni, amelyik olyan poros - féle (felületű)?
Figyelt kérdés
De, sztem az nem por rajta - vagy pontosabban nem egy hagyományos por, hanem pl. penész, v ilyesmi...(?)2018. szept. 23. 17:50
1/3 anonim válasza:
Otellóra gondolsz?
Bora rubinpiros, enyhén labruska ízű és illatú, csersavban gazdag asztali vörösbor.
Az EU be akarja tiltani, de keress rá!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, othelló, meg izabella. Vannak benne olyan poros fürtök is (árnyékosabb, v. sűrűbb helyeken volt/van olyan poros - lisztes féle
2018. szept. 23. 19:12
3/3 anonim válasza:
A penészes, vagy egyéb betegséggel fertőzött szőlőt ne tedd a borhoz, mert elrontja. Pocsék íze lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!