Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Azt a kékszőlőt is érdemes...

Azt a kékszőlőt is érdemes leszüretelni, és a bornak valókhoz tenni, amelyik olyan poros - féle (felületű)?

Figyelt kérdés
De, sztem az nem por rajta - vagy pontosabban nem egy hagyományos por, hanem pl. penész, v ilyesmi...(?)
2018. szept. 23. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Otellóra gondolsz?

[link]

Bora rubinpiros, enyhén labruska ízű és illatú, csersavban gazdag asztali vörösbor.

Az EU be akarja tiltani, de keress rá!

2018. szept. 23. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, othelló, meg izabella. Vannak benne olyan poros fürtök is (árnyékosabb, v. sűrűbb helyeken volt/van olyan poros - lisztes féle
2018. szept. 23. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
A penészes, vagy egyéb betegséggel fertőzött szőlőt ne tedd a borhoz, mert elrontja. Pocsék íze lesz!
2018. szept. 23. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!